Prima pagină » Cultural » Margherita de la Clejani ajunge din nou în fața judecătorilor. I s-a deschis proces pentru o datorie de 29.000 de lei 

Margherita de la Clejani ajunge din nou în fața judecătorilor. I s-a deschis proces pentru o datorie de 29.000 de lei 

13 mai 2024, 09:37,
în Cultural

Margherita de la Clejani va ajunge din nou în fața judecătorilor, de data aceasta pentru o datorie de 29.000 de lei, rezultată în urma unui accident rutier produs în 2020. Accidentul a avut loc în timp ce fiica lui Ioniță de la Clejani se afla sub influența substanțelor interzise.

Pe 23 mai 2020, Margherita de la Clejani a fost implicată într-un accident rutier pe bulevardul Gheorghe Șincai din Sectorul 4 al Bucureștiului. Investigațiile ulterioare ale Poliției au relevat faptul că fiica lui Ioniță de la Clejani se afla sub influența substanțelor interzise la momentul producerii accidentului.

Deși a scăpat de pedeapsa cu închisoarea, Margherita de la Clejani a fost trasă la răspundere penală pentru fapta sa. Instanța a decis condamnarea sa la plata unei amenzi penale de 40.000 de lei.

Margherita de la Clejani ajunge din nou în fața judecătorilor

Margherita de la Clejani va trebui să se prezinte din nou în instanță, deși credea că a scăpat de problemele legate de accidentul provocat sub influența drogurilor în 2020. De această dată, fiica lui Ioniță de la Clejani este chemată în judecată pentru a achita o datorie de 28.638,39 lei, sumă rezultată din despăgubirile plătite de firma de asigurări RCA în urma accidentului.

Cererea a fost depusă de lichidatorul judiciar al firmei de asigurări, iar primul termen al procesului este stabilit pentru data de 21 mai. Informația a fost confirmată de portalul instanțelor de judecată.

Acest nou proces reprezintă o altă lovitură pentru imaginea publică a Margheritei de la Clejani, care se confruntă deja cu consecințele juridice ale accidentului din 2020.

Margheritei de la Clejani i s-a interzis să se urce la volan timp de trei ani

Margherita de la Clejani a fost trasă la răspundere penală pentru accidentul provocat în 2020, în timp ce se afla sub influența drogurilor. Instanța a decis condamnarea sa la o amendă penală și i-a interzis să conducă vehicule timp de trei ani.

„Condamnă pe inculpata Manole Myriam-Margareta la pedeapsa de 40.000 de lei amendă penală (200 zile amendă x 200 lei/zi) pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe prevăzută de art.336 alin.2 C.p.. (fapta din 23.05.2020)’, a decis atunci Curtea de Apel din București.

După condamnarea la o amendă penală de 40.000 de lei pentru conducerea sub influența drogurilor, Biroul Executări Penale a solicitat instanței înlocuirea amenzii cu pedeapsă cu închisoarea, respectiv 200 de zile de detenție.

Margherita de la Clejani a preferat să achite amenda penală, evitând astfel executarea pedepsei cu închisoarea. Plata amenzii a dus la închiderea dosarului penal.

„Respinge ca rămasă fără obiect cererea de înlocuire a pedepsei amenzii cu închisoarea formulată de către Biroul Executări Penale al Judecătoriei Sectorului 4 Bucureşti cu privire la intimata MANOLE MYRIAM-MARGARETA. Cheltuielile judiciare rămân în sarcina statului. Onorariul apărătorului desemnat din oficiu, în cuantum de 400 lei, se avansează din fondul special al Ministerului Justiţiei către Baroul București. Cu drept de contestaţie în termen de 3 zile de la comunicare’, este hotărârea rămasă, acum, definitivă.

Acum, Margherita de la Clejani ajunge din nou în fața judecătorilor pentru o datorie de 29.000 de lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *