Cancan ultimă oră

Maria Dragomiroiu s-a fotografiat în costum de baie la 66 de ani. Iată ce reacție a avut designerul Cătălin Botezatu: „Se vede!”

Publicat: 19 ian. 2022
Maria Dragomiroiu în costum popular
Maria Dragomiroiu a reușit să-și surprindă fanii cu fotografii provocatoare de pe plaja din Miami

Maria Dragomiroiu a reușit să-și surprindă fanii cu fotografii provocatoare de pe plaja din Miami. Cântăreața în vârstă de 66 de ani s-a pozat în costum de baie pe rețelele de socializare. În urma fotografiilor postate, Cătălin Botezatu a fost surprins de apariția artistei și a mărturisit că arată impecabil.

Maria Dragomiroiu este una dintre cele mai îndrăgite și apreciate artiste de la noi din țară. Fanii acesteia au rămas surprinși atunci când vedeta a postat o serie de fotografii îndrăznețe de pe plaja din Miami, pe rețelele de socializare.

Cătălin Botezatu, despre pozele cu Maria Dragomiroiu

Maria Dragomiroiu s-a pozat în costum de baie, pozele din vacanță au fost postate pe pagina sa personală de socializare, iar vedeta a lăsat și un mesaj.

”Mă bucur de soare, de sănătate, de prieteni și de viață! Bucurați-vă împreună cu mine de toate aceste daruri de la Dumnezeu!”, a scris Maria Dragomiroiu.

Cătălin Botezatu a mărturisit că tinerele din ziua de azi ar trebui să ia exemplu de la Maria Dragomiroiu. Designerul susține că vedeta are un stil de viață sănătos pentru trupul de invidiat pe care-l are la vârsta de 66 de ani.

„Poza cu Maria Dragomiroiu este una bună de pus pe coperta revistelor. E de dat de exemplu generațiilor de acum care au încă de la 20 de ani au fundul căzut. Le dă clasă pițipoancelor! Cred că Maria apelează la o alimentație foarte sănătoasă, dar cred că face și sport, are musculatură tonifiată, se vede!”, a mărturisit Cătălin Botezatu, pentru playtech.ro.

Fanii au complimentat-o pe cântăreață pentru trupul său spectaculos, însă au fost și cârcotași care au judecat-o pentru ipostazele în care a apărut pe rețelele de socializare.
Maria Dragomiroiu a mărturisit că face eforturi pentru a arăta atât de bine la vârsta de 66 de ani și că este atentă pentru a avea un stil de viață cât mai sănătos.
Adauga un comentariu