Cancan

Marian Drăgulescu a dormit cu Natalia Duminică. Care au fost reacțiile colegilor când au văzut ce s-a întâmplat între cei doi?

Publicat: 16 feb. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Marian Drăgulescu a dormit cu Natalia Duminică. Care au fost reacțiile colegilor când au văzut ce s-a întâmplat între cei doi
Marian Drăgulescu a dormit cu Natalia Duminică din prima seara in care au intrat in competitia Survivor Romania 2022

Tabăra Faimoșilor de la Survivor România 2022 s-a mărit duminică, iar Marian Marian Drăgulescu a dormit cu Natalia. Aceștia au fost primiți cu căldură de către colegii de competiție, însă au rămas surprinși de gestul făcut la-a lăsarea serii. Otilia Bilionera a fost cea care le-a adresat noilor veniți și o întrebare cu privire la această situație.

Marian Drăgulescu și Natalia Duminică sunt noii concurenți de la “Survivor România 2022”

După noaptea în care au dormit împreună, Marian Drăgulescu s-a declarat încântat de acest lucru și a declarat faptul că a prins o noapte călduroasă.

Otilia Bilionera: Natalia, cum a fost prima voastră noapte?

Natalia Duminică: A mea? A noastră. Dar chiar era a noastră, dormea lângă mine.

Marian Drăgulescu: Am nimerit și unul lângă celălalt. Băi, am prins o noapte călduroasă.

În trecut, Marian Drăgulescu a fost căsătorit cu Larisa, iar relația lor s-a terminat nu tocmai frumos. Până ca noii concurenți să își facă prezența în tabăra “Faimoșilor”, în presă au fost vehiculate numele lui Chelsea Gandrabura și a Ștefaniei Stănilă. Totul se pare că a fost doar un zvon, iar noii concurenți care au venit în emisiune sunt Marian Drăgulescu și Natalia Duminică.

Cine este Natalia Duminică

Natalia Duminică este pasionată de dans și este originară din Republica Moldova. Aceasta nu se află la prima participare în cadrul unei emisiuni tv. În anul 2011, Natalia și mama ei au uimit audiența de la “Românii au talent” cu un belly dance de senzație. Tânăra a revenit pe scena celebrei emisiuni în anul 2018 când a ajuns în semifinală și a câștigat premiul juriului pentru originalitate.

O altă emisiune la care și-a făcut prezența a fost “Splash! Vedete la apă”, difuzată de Antena1.

”Mama mea, Aliona Duminică, este de profesie coregraf și după un șir de ani în care a dansat, a decis să-și deschidă școală proprie de Belly Dance.

Părinții mei sunt dansatori, au lucrat împreună într-un colectiv unde s-au și cunoscut. S-au despărțit când eu aveam 4 ani. Tatăl meu este încă artist și cânta folclor. Nu mai păstrez legătura cu el”, declara Natalia, în urmă cu ceva timp.

Cine este Marian Drăgulescu

Marian Drăgulescu s-a născut pe 18 decembrie 1980, în București. Acesta este un celebru gimnast român care a reușit în anul 2004, la Campionatele Europene, să câștige patru medalii de aur. Astfel, acesta a devenit unul dintre principalii candidați la medalii pentru Jocurile Olimpice de vară din 2004 de la Atena.

Atunci și-a ajutat echipa la câștigarea medaliei de bronz. Acesta a câștigat medalia de argint la sol și medalia de bronz la sărituri.

În anul 2005 și-a anunțat retragerea din activitatea competițională dar a revenit asupra deciziei și a participat la Campionatele Mondiale din 2005 de la Melbourne (Australia) unde a câștigat medalia de aur la sărituri.

Adauga un comentariu