Local

Maricel Popa, președintele Consiliului Județean Iași, devine tot mai penibil. A ajuns să alunge investitorii de la Aeroportul Iași

Publicat: 07 sept. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Maricel Popa președintele Consiliului Județean Iași devine tot mai penibil. A ajuns să alunge investitorii de la Aeroportul Iași
Maricel Popa, președintele Consiliului Județean Iași, a alungat investitorii de la Aeroportul Iași

Maricel Popa, președintele Consiliului Județean Iași, și-a dovedit din plin incompetența managerială. O inițiativă privind un terminal cargo la Aeroportul Iași a fost respinsă de șeful CJ. În locul unui terminal cargo s-a mers pe un hangar SMURD pentru elicoptere, însă și acest proiect a fost șters cu buretele de actual președinte. Una din marile firme de handling din țară a vrut să preia Aviația Utilitară, însă Popa nu a dorit să dea imobilul de lângă aerogară

Situație penibilă pentru Maricel Popa, președintele Consiliului Județean Iași. Acesta devine tot mai incompetent de zi ce trece, iar proiectele județului Iași rămân în urmă. Un astfel de exemplu este și proiectul privind zona cargo de la Aeroportul Iași. Cristian Paris, reprezentantul companiei Menzies Aviation, a sustinut recent într-o intervenție la o dezbatere publică din Iași, că societatea pe care o reprezintă a încercat să preia Aviația Utilitară pentru a o transforma într-un terminal cargo. Numai că incompetența lui Maricel Popa și-a spus pe deplin cuvântul. Consiliul Județean a concesionat imobilul către Inspectoratul General de Aviație (IGAV) pentru un terminal SMURD. Cu toate acestea, proiectul SMURD a fost ratat, iar CJ a vrut să ia înapoi clădirea de la Aviația Utilitară la un an de la concesionarea către IGAV.

Proiect ratat la Aeroportul Iași pentru clădirea de la Aviația Utilitară. SMURD nu va mai face hangar de elicoptere

Firma Menzies Aviation SRL operează la Aeroportul Iași activitatea de handling. Firma se ocupă și de cargo, iar proiectul de la Aviația Utilitară Iași putea fi binevenit. Cristian Paris a spus că a încercat în mai multe rânduri să discute pentru preluarea clădirii în vederea ridicării unui terminal cargo, însă nu a avut cu cine.
Maricel Popa s-a lăudat cu proiectul SMURD în decursul anului trecut, ca la un an distanță să ceară renunțarea la obiectiv. Totul nu a fost decât un joc electoral din partea actualului președinte al CJ Iași.
Aerogara are nevoie de un terminal de marfă pentru a se putea dezvolta, însă viziunea lui Maricel Popa este departe de acest lucru. Popa visează proiecte de un miliard de euro, însă el nu a fost în stare să rezolve un terminal cargo.

Maricel Popa, președintele Consiliului Județean Iași, se laudă cu munca altuia de la Aeroport

În plus, Maricel Popa, președintele Consiliului Județean Iași, a ajuns să se laude cu munca altuia. Săptămâna trecută a fost inaugurată baza de mentenană a companiei Aerostar Bacău la Aeroportul Iași. Singura contribuție a CJ a fost legată de concesionarea terenului de lângă Aeroportul Iași. Asta nu l-a împiedicat pe Popa să-și asume proiectul și să se folosească de el în campania electorală pentru alegerile locale 2020.

Adauga un comentariu