Local

Maricel Popa, şeful Consiliului Județean Iaşi, încalcă flagrant legea. Bannerele cu el încă exista în judeţul Iaşi – FOTO

Publicat: 30 aug. 2020
Maricel Popa, şeful Consiliului Judeten Iaşi, încalcă flagrant legea
Maricel Popa, şeful Consiliului Judeten Iaşi, încalcă flagrant legea

Momente incredibile se întâmplă în judeţul Iaşi. Maricel Popa încalca flagrant legea. Bannerele cu el încă exista în judeţul Iaşi, asta deşi este ilegal ca în campanie să se întâmple aşa ceva. Într-o postare publicată pe o reţea de socializare, Bogdan Abalași, candidatul Pro România pentru șefia Consiliului Județean Iași menţionează că în diverse localităţi încă exista bannere cu chipul lui Maricel Popa.

Şeful Inspectoratului Judeţean de Poliţie trebuie să ia măsuri

În postarea publicată pe o reţea de socializare, Bogdan Abalași consideră de o gravitate absolută încălcarea legii de către Maricel Popa. Acesta o solicita organelor abilitate ale statului să cosntate încălcarea normelor legale şi cere ca reprezentanţii Inspectoratului Judeţean de Poliţie să intervină şi să pună legea în aplicare:

” Am știut de la bun început că pentru domnul Popa legea este facultativă. Rog organele abilitate ale statului să constate încălcarea normelor legale privind afișajul electoral. Bannerele pe lângă faptul că sunt afișate în afara perioadei legale, conțin minciuni sfruntate a domnului Popă. Îi transmit pe această cale ca realizarea acestui drum a fost făcută din banii noștri,ai ieşenilor, nu din profitul realizat de OMEGA TEHNOTON.
Domnule Costel Gâtlan, șef al Inspectoratului Judeţean de Poliţie, luați măsurile legale de a stopa acestă ilegalitate!” menţionează Bogdan Abalași, candidatul Pro Românis pentru Consiliul Județean Iași.

Maricel Popa și controversatul afacerist Ioan Echimov forțează un contract de 20 de milioane de euro pentru Eky Sam, firma de casă a Consiliului Județean Iași. Combinația a fost stricată de omul de afaceri Giani Canschi

Maricel Popa speră ca Eky Sam, firma de casă a Consiliului Județean Iași, controlată de controversatul om de afaceri Ioan Echimov, să fie declarată câștigătoare în cadrul unei licitații în valoare de aproape 20 de milioane de euro. După ce Consiliul Național de Soluționare a Contestațiilor a cerut anularea contractului la cererea firmei controlate de Giani Canschi și reluarea licitației pentru lotul 3 din axa rutieră Iași-Suceava, Echimov forțează mâna judecătorilor pentru ca firma de casă a Consiliului Județean Iași să prindă și contractul de 20 de milioane de euro

Controversatul om de afaceri Ioan Echimov, partenerul lui Maricel Popa, forțează nota la contractul de 20 de milioane de euro pe care EkySam, firma de casă a Consiliului Județean Iași, l-a scăpat printre degete pe ultima sută de metri după ce combinația a fost stricată de intervenția unei companii deținute de Giani Canschi, și anume Daroconstruct SRL. Pe data de 24 august, EkySam a făcut recurs la Curtea de Apel Iași și a chemat în instanță asocierea formată din firmele Daroconstruct și Rutoador SRL în dosarul care are ca obiect „litigiu privind achizițiile publice”.

Astfel, firma de casă a Consiliului Județean Iași forțează nota să fie desemnată câștigătoare pentru realizarea a 40 km de pe axa rutieră Iași-Suceava. Maricel Popa îi este dator vândut lui Ioan Echimov pentru faptul că acesta l-a ajutat cu pietruirea și asfaltarea platformei de la spitalul mobil din Lețcani, încât acum îi facilitează diverse contracte. Între cei doi este o legătură extrem de strânsă, Eky Sam SRL obținând numeroase contracte în condiții dubioase.

Comentarii
  • Mai plescarule, politistii au alte atributiuni.
    Mergi pe la tara si amagesti oamenii sa te voteze, le mananci gainile si le bei vinul, apoi iti vin idei de petitii.
    Nu mai implicati politia in jocurile voastre jegoase.

  • Ati renuntat la mizeria de edisqus controlata de generalii lui kknis de la 4coceni ca nu mai aveati comentarii? Acum tineti cu fosta ciuma si actuala lepra imputita, locotenentul lui nechita, kkrica? Mars la kk ziar de 2 bani!

Adauga un comentariu