Cancan

Mario Fresh este în doliu. O persoană dragă lui a murit

Publicat: 26 feb. 2021
mario fresh este trist
Mario Fresh este în doliu după ce o persoană dragă lui a murit

Veste tristă în showbiz-ul din România. Mario Fresh este în doliu după ce o persoană dragă lui a murit. Arstistul a declarat că este distrus și a transmis un mesaj emoționat.

Mario Fresh este unul dintre cei mai apreciați artiști de la din din tară. El este cunoscut ca având o relație cu fiica Andreei Esca, Alexia Eram. În viitorul apropiat aceștia își doresc să devină părinți.

Mario Fresh este în doliu

Mario Fresh este în doliu. Unul dintre cei mai apropiați oameni ai lui a murit. Cântărețul a declarat că se simte distrus.

Din primele informații, este vorba despre un bun prieten al lui Mario Fresh.

În semn de omagiu, cântărețul a postat o imagine cu amicul său pe Instagram, în dreptul căreia a scris și un mesaj dureros.

„Rămas bun, tovarăș drag! Plâng pentru tine și mă rog să-ți fie bine acolo unde ai ajuns! Condoleanțe familiei! Ofofofof, m-ai distrus!”, a scris Mario Fresh la InstaStory.

Mario Fresh, mesaj emoționant de rămas-bun pentru sora sa

Mario Fresh a postat un mesaj emoționant pe rețelele de socializare. Artistul și-a luat rămas bun de la sora sa și a ținut să îi transmită câteva cuvinte, impresionându-i pe internauți.  Tânăra a plecat în Dubai, unde va lucra la un hotel de renume, Palazzo Versace Dubai.

„Nu sunt foarte bun la textele siropoase și nici nu vreau să fiu. Doar vreau să vă spun că fata asta, este cea mai puternică și are cel mai frumos suflet posibil. Este modelul meu de “AȘA DA” și sunt cel mai norocos om din lume că ea e sora mea. Mereu când simt că nu mai pot, doar trebuie să mă gândesc la ea și prind putere instant.

În ultimii ani a fost destul de departe de familia ei, iar azi începe un nou capitol pe un alt continent, nou și pentru ea. @ralugalatanu Te iubesc și îți mulțumesc pentru țoață energia ta frumoasa. Te aștept acasă, eu nu plec nicăieri!”, a scris Mario.

Alexia Eram și Mario Fresh, pregătiți să facă pasul cel mare?!

Alexia Eram și Mario Fresh sunt împreună de patru ani și jumătate. Alexia Eram și Mario Fresh formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showniz-ul românesc. Cei doi sunt împreună de mai bine de patru ani și jumătate. Fanii se întreabă dacă cei și-au făcut deja planuri în ceea ce privește viitorul. Recent, Alexia Eram și Mario Fresh le-au dezvăluit fanilor că nu s-au gândit să înceapă o familie prea curând, ei fiind încă foarte tineri.

„La mine diferența este că anul trecut am avut peste 100 de concerte și anul ăsta deloc. Am făcut muzică în pandemie. Trebuie să mai stăm de acum încolo împreună încă patru! Nu ne grăbim! Avem 20 de ani. Dacă vă fi să nu meargă, vor fi multe bătăi de cap. Mai bine o luăm mai încet, suntem tineri. Am niște părinți foarte tineri și îmi place foarte mult.
Alexia Eram a mărturisit că nu se gândește să devină mamă momentan, ci ste mai degrabă reprezintă un plan care ar urma să fie pus în aplicare în câțiva ani buni de zile. În următoarea perioadă, fiica Andreei Esca își dorește să obțînă permisul de conducere.

M-au ajutat mereu. Mă văd un tată tânăr, poate pe la vreun 25-26. Oricum… nu face diferența un inel”, a declarat Mario Fresh.

Adauga un comentariu