Cancan

Mario Fresh și Mira, surprinși sărutându-se. Ce a postat iubitul Alexiei Eram pe Instagram

Publicat: 16 nov. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Mario Fresh și Mira surprinși sărutându-se. Ce a postat iubitul Alexiei Eram pe Instagram
Mario Fresh și Mira par să formeze cel mai nou cuplu din showbiz

Mira a publicat o imagine în care apare sărutându-se cu Mario Fresh, iar iubitul Alexiei Eram a reacționat pe Instagram la scurt timp cu o postare. Cu toate acestea, lucrurile nu par a fi deloc lămurite, astfel că fanii acestora nu știu ce să mai creadă. Oricum, toată lumea se întreabă dacă cei doi sunt împreună iar Mario Fresh s-a despărțit de Alexia Eram.

Recent, pe pagina de Instagram a Mirei a apărut o imagine în care ea și artistul Mario Fresh se sărută, situație care a ridicat multe semne de întrebare în rândul urmăritorilor. Totodată, se pare că relația dintre Mario Fresh și Alexia Eram s-ar fi terminat, mai ales că fiica Andreei Esca nu îl mai urmărește pe artist pe rețelele de socializare. Cu toate acestea, în loc să facă lumină în acest caz, Mario Fresh mai mult a încurcat lucrurile…

Sărutul dintre Mario Fresh și Mira, postat pe Instagram

În urmă cu o zi, cântăreața Mira a publicat o poză în care apare alături de Mario Fresh, dar nu oricum, ci sărutându-se. Acum, după apariția imaginii pe Instagram, toată lumea se întreabă dacă cei doi sunt împreună. Cei doi se sărută, artista l-a luat în brațe pe Mario Fresh, iar el o ține tandru de gât. Iar Mira nu a făcut nicio declarație cu privire la imaginea postată, însă a venit o reacție din partea lui Mario Fresh.

Astfel, Mario Fresh a publicat pe pagina sa de Instagram o fotografie neagră însoțită de o inimă desenată, exact ca cea desenată de Mira în fotografia publicată de ea cu sărutul. Așadar, artistul nu a făcut încă lumină în ceea ce privește imaginea controversată, ci chiar a întreținut și mai tare curiozitatea fanilor. Acum, nelămurirea acestora este legată de ce se petrece de fapt între el și Mira și ce s-a întâmplat cu Alexia Eram.

Mira s-a despărțit de iubit

În luna septembrie s-a aflat că Mira s-a despărțit de iubit după o relație de doi ani. Artista se iubea cu un tânăr pe nume Andrei.

„A venit momentul să vă zic că da, ne-am despărțit. Cum cel mai probabil ați și bănuit. A venit momentul să fac videoul acesta pentru că era clar și evident că nu mai puteam să o ducem așa la nesfârșit cu ignoranța asta din partea mea pentru întrebările voastre. N-aș fi vrut să răspund. Era o zonă de ceață și pentru noi. Nu știam exact, cum se întâmplă și de obicei când oamenii se despart, nu știu dacă e gata, definitiv, te apucă gândurile”, a spus Mira pe TikTok.

Mario Fresh și Alexia Eram, despărțire definitivă?

Oricum, zvonuri cu privire la despărțirea celor doi au mai apărut și în vară. Atunci, fiica prezentatoarei Andreea Esca postase o imagine în care își sprijinea capul pe genunchiul unui tânăr cu care a merds în vacanță. De asemenea, și despre Mario Fresh se spunea că are o nouă relație, în timp ce filma pentru emisiunea Splash.

Astfel, telespectatorii au observat o legătură foarte apropiată între Mario Fresh și o altă concurentă, Chelsea. La antrenamente, părea că ar exista anumite sentimente neaşteptate între cei doi. Cu toate acestea, respectiva relație nu s-a confirmat, iar mai apoi Alexia Eram și Mario Fresh au apărut împreună pe Instagram. Acum, rămâne de văzut ce se va întâmpla cu noul scandal.

Adauga un comentariu