Actualitate

Marius Ostaficiuc, preşedintele PSD Iaşi, despre scandalul de la Unifarm: Guvernul Ludovic Orban încearcă să ascundă totul sub preș

Publicat: 10 iul. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Marius Ostaficiuc preşedintele PSD Iaşi despre scandalul de la Unifarm Guvernul Ludovic Orban încearcă să ascundă totul sub preș
Marius Ostaficiuc, preşedintele PSD Iaşi, despre scandalul de la Unifarm

Marius Ostaficiuc, preşedintele PSD Iaşi, a vorbit despre scandalul de la Unifarm. Într-o postare publicată pe o reţea de socializare, consilierul Judeţean PSD a vorbit despre încercările guvernului de a ascunde totul scandalul sub preş.

Preşedintele PSD Iaşi a explicat faptul că Guvernul PNL nu poate să scape de acest scandal, deşi încearcă cu disperare.

Marius Ostaficiuc, preşedintele PSD Iaşi, a vorbit despre scandalul de la Unifarm

Într-o postare publicată pe o reţea de socializare, liderul PSD Iaşi şi-a exprimat furia asupra încercărilor repetate ale lui Ludovic Orban şi Nelu Tătaru de a scăpa şi de a băga ‘sub pres’ întreg scandalul de la Unifarm. Acesta explică faptul că se observa acest lucru mai ales din cauza declaraţiilor contradictore făcute de cei doi:

”Scandalul Unifarm ia amploare, iar Guvernul Ludovic Orban încearcă să ascundă totul sub preş pentru a ieşi basma curată. Atât Ludovic Orban, cât şi Nelu Tătaru, ministrul Sănătăţii, nu mai ştiu pe unde să scoată cămaşa şi au ajuns să se contrazică în declaraţii despre situaţia care a dus la spargerea corupţiei din Unifarm. Caracatiţa firmelor care s-au perindat pe la Unifarm a unuia sau altuia cu legături spre oficialii Guvernului, a bubuit prea mult pentru a mai fi ascunsă de premier. Iar Orban nu este singurul care ar trebui să dea explicaţii pentru ceea ce se întâmplă acolo.”

Liderul PSD Iaşi consideră de o gravitate enormă faptul că Iașul este marginalizat

În continuarea postarii, liderul PSD Iaşi, Marius Ostaficiuc considera că este anormal ca Iaşul, al doilea cel mai mare oraş din România, după Bucureşti, să fie marginalizat. În Iaşi există somităţi medicale care pot face cu brio oricăror provocări sanitare:

”Ministrul Sănătăţii vine de la Huşi, un oraş mic, de provincie, unde combinaţiile se fac liniştit, fără ca oamenii să întrebe ce şi cum. Un oraş ca Iaşul, al doilea municipiu al ţării, nu are loc la Bucureşti, deşi are oameni capabili, somităţi în domeniul medical şi nu numai. Oare de ce Iaşul este marginalizat, iar alte localităţi de provincie dau oameni în structuri cheie? Ca ieşean, mi-aş dori ca acest oraş să fie privit altfel la Bucureşti. Nu avem nevoie de persoane care fac numai combinaţii în structurile Guvernului, ci de persoane capabile să gestioneze o situaţie ca pandemia Covid-19.”

Dosarul Unifarm, dosarul în care toate au explodat toate combinațiile

Marius Ostaficiuc considera că dosarul Unifarm este un bun exemplu a combinaţiilor pe care Guvernul PNL le-a făcut şi continuă să le facă în plină pandemie. Acest lansează un apel la toţi cei care au informaţii despre acest subiect să îi scrie pe pagina de Facebook:

”Dosarul Unifarm este cel mai bun exemplu, unul care a permis ca toate combinaţiile să explodeze în plină pandemie, iar băieţii deştepţi din PNL să-şi umple buzunarele. Îi invit pe toţi cei care au diferite informaţii pe acest subiect şi nu numai să-mi scrie pe pagina de facebook. Îmi doresc că cetăţenii să fie alături de mine pentru că împreună să combatem flagelul de corupţie care ne înconjoară. La Unifarm s-au produs acte grave de corupţie, iar acesta pare să fie numai începutul sub lupa actualei guvernări.”

Ludovic Orban, chemat la raport în scandalul Unifarm. PSD acuză legături între Unifarm și Guvern

Social-democrații acuză legături între Guvern și Unifarm în privința achizițiilor din starea de urgență. Premierul se apără și susține că nimeni din Executiv nu a avut informații că în cadrul Unifarm se desfășoară proceduri ilegale, iar directorul companiei avea mandat până pe 14 iulie.

Adauga un comentariu