Local

Marius Ostaficiuc: „România are nevoie de o relansare economică eficientă”

Publicat: 21 iul. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Marius Ostaficiuc România are nevoie de o relansare economică eficientă
Marius Ostaficiuc, preşedintele PSD Iaşi

Marius Ostaficiuc, preşedintele PSD Iaşi, a afirmat că își dorește ca cei 80 de miliarde de euro obținuți de România de la Uniunea Europeană să fie distribuiți de Guvernul Orban după cum ar trebui (către spitale, autostrăzi, unități şcolare etc.). De asemenea, acesta a accentuat faptul că, de-a lungul timpului membri Executivului nu au reușit să getioneze vreo problemă în favoarea cetățenilor.

„România a obținut aproape 80 miliarde de euro în urma negocierilor de la Uniunea Europeană în pachetul de relansare economică post coronavirus. Este momentul să vedem dacă aceşti bani chiar se vor duce către spitale, autostrăzi, unități şcolare…şi nu ajung în buzunarele camarilei guvernamentale.

De gargară suntem sătui , cum suntem sătui de promisiuni neonorate. România are nevoie de o relansare economică eficientă, are nevoie ca industriile afectate să fie puse repede pe picioare.

Până acum, Guvernul liberal a demonstrat contrariul, măsurile luate, comportamentul oficialilor din Guvern, fiind total anapoda.
Firesc că se vor lăuda cu aceşti bani, firesc că vor specula orice moment, însă a venit cazul să lucreze pentru români.

Raportat la numarul populației, România trebuia să primească mai mulți bani. Iohannis însă stă prost cu matematica şi încearcă să ne ia ochii cu această sumă ( 80 de miliarde) . Să vedem dacă el şi Guvernul său sunt în stare să cheltuie cu cap măcar ce au negociat. Cât sunt de bărbaţi şi cum ştiu să dea cu pumnul în masă am vazut!

Domnilor, să lăsăm demagogia deoparte şi să facem treabă!”, a declarat Marius Ostaficiuc.

Marius Ostaficiuc, despre membrii Guvernului Orban: „Întrețin o stare de panică în rândul populației”

Marius Ostaficiuc, preşedintele PSD Iaşi, a lansat un mesaj tranșant la adresa Guvernului Orban prin care îi acuză de faptul că, speriați de posibilitatea pierderii autorității și puterii, induc o stare generală de panică în România.  Acesta a accentuat ideea conform căreia „majoritatea românilor conștientizează pericolul medical şi fac tot ce depinde de ei pentru a se proteja”.

„Guvernul PNL în stare de panică

Orban și clientela PNL sunt disperați că vor pierde puterea și de aceea induc și întrețin o stare de panică în rândul populației pentru a justifica amânarea alegerilor.

Disperarea cu care premierul Orban și cei ceilalți lideri liberali speculează și întrețin psihoza creşterii numărului de infectări este profund nocivă; în fapt poate fi asimilată unui veritabil abuz de putere pentru conservarea privilegiilor și controlului/manipulării banilor publici pentru obținerea de foloase necuvenite.

În realitate, majoritatea românilor conștientizează pericolul medical şi fac tot ce depinde de ei pentru a se proteja. De aceea, în ciuda apocalipsei pe care propaganda o revarsă asupra oamenilor, rata contaminării, calculată ca raport între numărul de noi îmbolnăviri și numărul testelor potrivit datelor oficiale, nu a crescut. Cel mult se menține constantă, potrivit chiar cifrelor oficiale.

În săptămâna 6-12 iulie s-au făcut 76104 teste și au fost comunicate 3312 noi cazuri de îmbolnăvire.
Rata de contaminare este de 4,35% – nr cazuri noi/nr teste
În săptămâna 13-19 iulie s-au făcut 104 381 de teste și au fost comunicate 4510 noi cazuri de îmbolnăvire. Rata de contaminare este de 4,32% – nr cazuri noi/nr teste.

PNL nu face decât să confiște agenda publică cu false subiecte, distragand atenția de la catastrofele unei guvernări sub orice critică…”, a declarat Marius Ostaficiuc.

Adauga un comentariu