Sport

Meci dezamăgitor făcut de Poli Iași la Craiova! Frica și greșelile au dominat echipa condusă de tehnicianul Daniel Pancu!

Publicat: 05 oct. 2020
Daniel Pancu la conferința de presă
Antrenorul Politehnicii Iași Daniel Pancu

Poli Iași a pierdut, scor 0-1, meciul disputat pe terenul Universității Craiova. Pe lângă faptul că a pierdut toate cele 3 puncte, Poli Iași a încasat și un cartonaș roșu, Ovidiu Mihalache fiind eliminat la jumătatea primei reprize, după o intrare de joc, la mijlocul terenului. Inițial, Mihalache a primit cartonașul galben din partea centralului Ovidiu Hațegan, dar acesta din urmă s-a răzgândit când a văzut că atacantul oltenilor, Elvir Kolic, a suferit o accidentare mai gravă.
Deși înainte de meciul de fotbal din Liga I tehnicianul ieșenilor Daniel Pancu a susținut că „nu va face anti-joc” la Craiova, echipa sa tocmai asta a făcut timp de 90 de minute. Conform statisticii, Poli Iași a avut zero șuturi pe poartă. Mai mult, Universitatea Craiova a dominat la toate capitolele. În plus, unul dintre jucătorii pe care Pancu îi folosește titulari meci de meci, Sorin Bușu, a greșit din nou, de data aceasta la golul gazdelor. Bușu nu este la prima „ispravă”, acesta comițând erori grave aproape meci de meci, de când a început campionatul. Din păcate, antrenorul ieșean continuă să mizeze pe el.

Atac jegos al lui Sorin Cârțu la adresa lui Ovidiu Mihalache

Ovidiu Mihalache a fost atacat de aproape toată lumea după meciul cu Universitatea Craiova, din cauza unui fault involuntar comis în prima repriză, în urma căruia Elvir Koljic s-a accidentat grav. La finalul partidei, fundașul central al lui Poli Iași a oferit un interviu, în timpul căruia a fost atacat în mod suburban de către Sorin Cârțu. Președintele Craiovei i-a reproșat lui Ovidiu Mihalache faultul comis asupra lui Koljic a fost intenționat și l-a jignit pe fotbalist.

„De ce-i luați, băi, interviu golanului?! A făcut-o intenționat, băi! Du-te, băi, îi mai iei și interviu!”, au fost cuvintele rostite de Sorin Cârțu.

Ovidiu Mihalache a încercat, totuși, să-și păstreze calmul în timpul interviului, chiar dacă era vizibil afectat de cele întâmplate pe gazon.

„A fost un duel în care am jucat mingea. Mingea a rămas la mine, eu m-am dus în primă fază cu piciorul drept, am luat mingea, iar cu stângul am văzut pe reluare că l-am atins. Nici cea mai mică intenție n-am avut să-l lovesc. M-am dus fix pentru a câștiga duelul. Am 35 de ani, n-am lovit în viața vieții mele pe nimeni. E al doilea roșu pe care îl iau în carieră. N-am avut ce să comentez… N-am comentat, n-am făcut nimic. Am stat și m-am uitat de zeci de ori la reluări și îmi pare foarte rău. E foarte urât când ești accidentat, mai ales fractură. Îmi cer scuze în fața lui, în fața familiei lui! Știu cât de greu e să ai fractură, să stai 4-5 luni. Chiar n-am cuvinte. Îmi pare foarte rău! O să-l sun. Scuzele mele sunt în van acum, nici nu știu cum să procedez în astfel de momente…”, a declarat Ovidiu Mihalache.

Adauga un comentariu