BZI LIVE

LIVE VIDEO – Medicul Tudor Ciuhodaru vorbește despre noi strategii în pandemia de Covid-19 la BZI LIVE – FOTO

Publicat: 28 ian. 2021

Vineri, 29 ianuarie 2020, în studioul BZI LIVE are loc o emisiune medicală privind pandemia Covid-19. Invitatul emisiunii de la ora 13.00 este cunoscutul medic ieșean Tudor Ciuhodaru. În ultimele zile, în spațiul public se discută tot mai mult despre Ivermectina, un medicament de uz veterinar pentru deparazitarea cățeilor și pisicilor, despre care circulă, eronat, informația că ar putea preveni infecția cu SARS-COV-2.

Medicul Tudor Ciuhodaru va aduce argumente care arată cât de periculos să luăm un tratament fără acordul medicului specialist. De asemenea, dr. Tudor Ciuhodaru va vorbi și despre noi soluții, strategii privind pandemia de Covid-19. În cadrul emisiunii medicale de la BZI LIVE, emisiune moderată de Roxana Caraiman, veți afla informații importante și despre noua tulpină de coronavirus care se răspândește cu repeziciune de la o țară la alta. În România sunt confirmate persoane cu această nouă tulpină Covid-19 din Marea Britanie.

Urmăritorii noștri pot adresa întrebări la rubrica comentarii, accesând www.bzi.ro sau, în direct, pe http://www.facebook.com/cotidianul.bzi. Emisiunile BZI LIVE au un real succes adunând zeci de mii de vizualizări.

Adauga un comentariu