International

Meghan Markle se pregătește să își publice memoriile după succesul obținut de Prințul Harry

Publicat: 15 ian. 2023
_____ Vizualizări 1 Comentariu
Meghan Markle se pregătește să își publice memoriile după succesul obținut de Prințul Harry
Meghan Markle se pregătește să își publice memoriile după succesul obținut de Prințul Harry

Cartea autobiografică a Prințului Harry, „Spare”, s-a bucurat de un adevărat succes. Ducele de Sussex a făcut mai multe dezvăluiri în legătură cu Familia Regală, dar acestea au adâncit ruptura dintre el și rege, până acolo încât este foarte probabil să nu fie invitat la ceremonia de încoronare. Dar ceea ce vrea să facă soția sa va fi picătura ce umple paharul.

O persoană din interiorul editurii Penguin Random House a spus că șefii firmei au fost atât de încântați de succesul de care s-a bucurat cartea de memorii a Prințului Harry încât ar vrea să o convingă pe Meghan Markle să își scrie și ea memoriile.

Meghan Markle se pregătește să își publice memoriile

Această veste vine la doar o zi după ce Ducele de Sussex a declarat că a eliminat aproximativ 400 de pagini din versiunea originală a cărții. Cuplul regal a semnat un contract cu editura pentru realizarea a patru cărți. Cei doi vor primi suma de 20 de milioane de dolari. Doar în ziua lansării s-au vândut 1,4 milioane de exemplare din „Spare”.

„Nimeni nu se aștepta la cifrele de vânzări care au fost înregistrate. Prințul Harry ar putea depăși cu ușurință vânzările combinate de cărți ale lui Obama și ale celor mai bine vânduți autori ai companiei. Acesta este motivul pentru care cartea de memorii a lui Meghan este aștepată cât mai curând posibil, în mod ideal, la începutul anului viitor, pentru a crește vânzările atunci când cererea pentru «Spare» va încetini”, a adăugat angajatul editurii.

La ce carte lucrează Ducii de Sussex

Una dintre cărțile la care Ducii de Sussex ar lucra ar avea drept principale subiecte „leadeship-ul și filantropia”. De asemenea, cuplul are de gând să scrie o carte despre „wellness”. Totuși, principala preocupare a editurii este ca memoriile lui Meghan Markle să fie gata cât mai repede. Șefii Penguin Random House sunt covinși că autobiografia Ducesei de Sussex „poate vinde și mai mult, mai ales în SUA.

„Este important de precizat că Meghan le-a spus șefilor editurii că vrea să își scrie singură cartea. Prima carte lansată de actrița americană a fost „The Bench”, în 2021, și este destinată copiilor.

Meghan s-ar putea folosi de toate momentele tensionate în legătură cu Familia Regală pentru a-și scrie propria carte. Ea a făcut deja o serie de acuzații în timpul interviului acordat lui Oprah Winfrey. Ducesa de Sussex a acuzat mai mulți membrii ai familiei de rasism.

„Au existat preocupări și conversații despre cât de închisă ar putea fi pielea copilului când s-a născut”, a spus Meghan, notează Express.co.

Comentarii
  • Daca inteleg apetitul oamenilor pentru picanteriile familiei regale britanice dezvaluite in cartea printului Harry(multe dintre ele indoielnice totusi), nu pricep cine ar fi interesat de memoriile unei ilustre necunoscute(cea mai mare realizare a ei fiind casatoria cu Harry).

Adauga un comentariu