Local

Membru al unui clan interlop din Iaşi condus de Cosmos Tănase, înjunghiat de un rival! Incidentul a avut loc lângă Londra!

Publicat: 19 mart. 2021
anaser duduianu
Se declanşează un război în lumea interlopă? Incident mediatizat în Marea Britanie. Un membru al clanului ieşean Cosmos a fost înjunghiat de un rival. Răfuială a avut loc lângă Londra

Se declanşează un război în lumea interlopă? Incident mediatizat în Marea Britanie. Un membru al clanului ieşean Cosmos a fost înjunghiat de un rival. Răfuială a avut loc lângă Londra.

Potrivit unor surse, Anaser Duduianu, membru al clanului Duduianu l-ar fi atacat pe Adrian Hârjan, cel mai temut membrul al clanului Cosmos, din Iaşi. La incident ar fi participat mai mulţi membri, după ce s-a încheiat o partidă ilegală de poker. Acesta i-ar fi aplicat mai multe lovituri de cuţit. Potrivit spynews.ro, atacatorii nu au vrut să-l ucidă, ci doar să-l sperie şi să-i trimită un mesaj.

Rănile ieşeanului sunt superficiale şi nu i-au pus viaţa în pericol. Cel care a comandat atacul, Anaser Duduianu, ar fi fugit din România după ce l-a jefuit şi şantajat pe manelistul Florin Salam.

Replica clanului Cosmos

După ce a avut loc atacul din Londra, unul dintre liderii clanului Cosmos, din Iaşi, a transmis o replică clanului Duduienilor. Postarea a fost făcută pe pagina de Facebook, iar Adrian Hârjan a precizat faptul că nu a fost afectat în niciun fel de atac.

„Când am ajuns acolo, erau deja gărzi. Noi nu suntem prăduitori. Noi murim greu. Suntem samurai. Suntem născuți să ne luptăm… Este greșit ce ai făcut tu, Anaser!”, au anunțat aceștia.

Reamintim că în Iaşi exista mai multe clanuri interlope, însă printre cele mai periculoase se afla şi clanul interlop Cosmos Tanase. Potrivit presei germane, membrii clanului se ocupa printre altele cu trimiterea copiilor la cerşit. Minorii sunt mutilaţi, astfel atrăgând milă şi atenţia trecătorilor.

Cosmos Tănase, liderul clanului mai este cunoscut sub numele de Prinţul Ţiganilor.

Comentarii
 • Baa veniti la mine daca vreti protectie. Daca va duceti la pitici, ei va praduiesc la garda.
  Bacaoanu duce steagu, el e cel msi puternic

 • Baa veniti la mine daca vreti protectie sau protex .De va duceti la pitici o luati ca la arici ,la buci sau la slit .
  Emi duce steagul smecheriei .

 • Muuuuuu ,veniti la mine daca vreti protectie ,eu sunt cel mai gras limbidinos si gretos praduitor la garda .Eu va bag la cotet eu va scot ca am garda la destu mic .

 • Sunt satul de muraturi ,cine e pe ciocan nu are nevoie de protectie ,ce clan e asta care trebuie aparat de garda sau alti interlopi ,pitici sau uriasi ?
  Clanul lui peste prajit ,clanul celor care se caca pe ei de frica ,clanul mincatorilor de saorma ,clanul cersetorilor mizerabili ,al puturosilor nespalati si neberberberiti .Clanul zabalosilor care trebuie dezinfectat cu soda caustica .

 • Allo ,ora se da la Londra ?
  Nu ,ceasul se fixeaza la Iasi dupa orologiul de la Big-Ben .
  Cine fixeaza ora ?
  ADIAN BELEAUA ,SE STIE .

 • Pai în Iași exista clanuri de interlopi pentru ca politia, dicotu si justia nu-si face treaba! Sa va fie rușine!!! E plin de droguri, prostituție si serpi care vând fete afara la produs!

 • Cine este urangutanul asta umflat ? ca daca intru in el il sparg si il fac punga de kkat !, clanu curului lachit amorezat de carr

Adauga un comentariu