Cancan ultimă oră

Mesajul recent care a apărut pe contul Emiliei Ghinescu! Se întâmplă la doar câteva luni de la despărțirea de Sebastian Albăstroiu: „Bărbatul care te iubește cu adevărat”

Publicat: 03 dec. 2023
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Mesajul recent care a apărut pe contul Emiliei Ghinescu Se întâmplă la doar câteva luni de la despărțirea de Sebastian Albăstroiu Bărbatul care te iubește cu adevărat
Emilia Ghinescu nu a ezitat să vorbească despre despărțire

Emilia Ghinescu a transmis un mesaj neașteptat pe rețelele de socializare. Despre ce este vorba?!

Emilia Ghinescu se numără printre cele mai îndrăgite și apreciate artiste de la noi din țară, iar de-a lungul carierei sale, vedetă a reușit să adune de partea sa o mulțime de fani, care îi stau alături la orice pas, indiferent de situație.

De asemenea, cântăreața este foarte activă și pe rețelele de socializare, acolo unde împărtășește cu cei ce o îndrăgesc aproape tot ceea ce se întâmplă în viața sa, atât momentele bune, cât și cele mai puțin plăcute.

Așa s-a întâmplat și recent, asta pentru că artista de muzică populară a dorit să transmită un mesaj internauților, asta la doar câteva luni de la despărțirea de fostul ei partener, cu care a avut o relație de 13 ani, Sebastian.

În textul respectiv, Emilia Ghinescu a dorit să sublinieze că o persoană care iubește cu adevărat, în special un bărbat, nu îi va cere partenerei să se schimbe.

„Bărbatul care te iubește cu adevărat nu te schimbă… te completează!”, a scris Emilia Ghinescu, pe pagina personală de Instagram.

Emilia Ghinescu, despre despărțirea de Sebastian Albăstroiu

După ce ea și Sebastian Albăstroiu și-au spus ”Adio”, Emilia Ghinescu nu a ezitat să vorbească despre despărțire, fără a da, însă, prea multe detalii despre motivele care au condus la separare, explicând atunci că nu ar vrea să vorbească forţe mult public despre acest subiect.

Ba mai mult, tot atunci, artista a mai spus că în ultima perioadă din relație, Sebastian a stat mai mult la București, iar ea la Pitești, fiind posibil ca și distanța să fi contribuit la separare.

„Știi cum e, când doi oameni sunt într-o relație și se ajunge la acest moment, fiecare are partea lui de vină. Nu există un nevinovat și doar un vinovat. Există unul care are vină mai puțină și unul care are o vină mai mult. Acum, cine și care dintre noi a purtat mai mult partea de vină, rămâne să-și facă fiecare culpă.

Eu nu vreau să-mi spăl rufele în public, este tatăl copilului meu, mai ales pentru fiica mea. Nu este frumos să arunci cu noroi. Și oricât mi-ar fi greșit nu vreau să fac asta, și sper să facă și el la fel. Sunt 13 ani în care am stat împreună, chiar dacă nu au fost finalizați cu o căsătorie, au fost ani frumoși. (…) Vreau doar să spun că, la momentul acesta, am căzut de comun acord să ne separăm.

El s-a mutat, de fapt a stat mai mult la București, iar eu am rămas la Pitești. Cred că și distanța a fost o cauză”, a mai declarat artista, pentru Playtech.

Adauga un comentariu