Local

Mesajul sfâşietor postat de prietenii motociclistului mort în accidentul de la Leţcani: Drum lin spre cer

Publicat: 18 aug. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Mesajul sfâşietor postat de prietenii motociclistului mort în accidentul de la Leţcani Drum lin spre cer
Mesajul sfâşietor postat de prietenii motociclistului mort în accidentul de la Leţcani

Un mesaj sfâşietor a fost postat de prietenii motociclistului mort în accidentul de luni, 17 august 2020 de la Leţcani. În faţa locuinţei în care acesta trăia alături de soţie şi de copilul lui în vârstă de 1 ani, un banner uriaş şi-a făcut apariţia. Prietenii motociclistului au decis să îşi arate suferinţa referitoare la pierderea prematură a tânărului.

Mesajul sfâşietor postat de prietenii motociclistului mort în accidentul de la Leţcani

În faţa blocului în care tânărul mort locuia şi-a făcut apariţia un banner de câţiva metri cu un mesaj sfâşietor. Cel cunoscut după porecla de Papy, a plecat prea devreme, fiind victima unui accident rutier groaznic. Zeci de prieteni s-au adunat în faţa locuinţei şi a postat un banner pe care scria: Drum lin spre cer.. RIP Papy. Mesajul a fost insosit şi de câteva zeci de lumânări aprinse de prieteni, dar şi de necunoscuţii care au aflat de tragedie.

Accident cumplit pe străzile din Iaşi. Un motociclist a murit

În cursul zilei de luni, 17 august 2020, un accident rutier petrecut pe raza localităţii Leţcani avea să curme viaţa unui bărbat care avea acasă un copil de aproximativ 1 an.

Tragedie în trafic. Un tânăr motociclist a murit într-un accident dubios. Tânărul s-a urcat pe motor și a circulat cu viteză, însă, la un moment dat, a intrat în coliziune cu un autoturism. Unele voci spun că motociclistul ar fi vrut să depășească un autoturism pe partea dreaptă, însă autoritățile spun că, din primele cercetări, a reieșit că femeia care conducea autoturismul ar fi schimbat bandă fără să se asigure

Tragedie în trafic la Iași. Un tânăr în vârstă de 26 de ani, pasionat de motoarele pe două roți, a murit după un accident cumplit. Se afla pe o motocicletă și circulă dinspre Lețcani către Iași. La un moment dat, motocicletă pe care o conducea a intrat în coliziune cu un autoturism condus de o femeie. Motocicleta s-a izbit violent de un cap de pod, iar motociclistul a fost grav rănit, intrând în stop cardio-respirator. Martorii au sunat imediat la 112, iar la fața locului a ajuns un echipaj de Terapie Intensivă Mobilă (TIM), medicii începând imediat manevrele de resuscitare.

Mesajul sfâşietor al soţiei tânărului motociclist mort în cumplitul accident de astăzi de la Iaşi

Partenera de viață a lui Bogdan Ionuț a postat în urmă cu câteva ore un mesaj emoționant pe o rețea de socializare.

„Toată lumea confundă aceste aspecte cu dragostea însă realitatea dragostea este singurul sentiment care acoperă durerea și poate face pe cineva să se simtă mai bine . Se spune că cel mai greu lucru din lume să pierzi pe cineva pe care îl iubești. Foarte adevărat dar nimic nu doare mai tare pe lumea asta să îţi pierzi jumătate sufletului. Pe cineva alături de care ai îmbătrânit ,și pe care l-ai privit crescând în fiecare zi. Cineva care ţi-a arătat cum să iubești. Este cel mai rău lucru care i se poate petrece cuiva. Soțul meu a murit subit. Mi-a adus cea mai mare durere acesta cumplita zi și nu o pot accepta vreodată.

Mi-a adus atât de multă bucurie acesta relație minunată și frumoasă .Era totul pentru mine, era sufletul meu. Acești 12 ani de relație m-a învățat să iubesc necondiționat. Am trăit totul împreună la cea mai frumoasă intensitate”, se arată în mesajul tinerei.

Adauga un comentariu