Cultural

Mesajul transmis de Florin Piersic Jr., în timp ce tatăl său este în spital. Vorbele care i-au revoltat pe fanii marelui actor

Publicat: 09 mai 2024
_____ Vizualizări 1 Comentariu
Mesajul transmis de Florin Piersic Jr. în timp ce tatăl său este în spital. Vorbele care i-au revoltat pe fanii marelui actor
Florin Piersic Jr. a transmis un mesaj, în timp ce tatăl său este în spital, iar fanii din mediul online au reacționat imediat

De curând, Florin Piersic Jr. a transmis un mesaj în timp ce tatăl său este în spital. O veste tristă a zguduit lumea filmului românesc. Florin Piersic se află internat la Institutul Național de Boli Infecțioase „Matei Balș”, luptând cu septicemie. Fanii sunt cu sufletul la gură și așteaptă cu nerăbdare vești despre starea sa de sanatate.

Fiul actorului, Florin Piersic Jr., este alături de tatăl său în această perioadă dificilă. Deși relația dintre cei doi nu a fost lipsită de complicații, în momentele grele ei se reunesc și își oferă sprijin reciproc.

Toată lumea speră la o recuperare rapidă a maestrului Florin Piersic și îi urează multă sănătate.

Mesajul transmis de Florin Piersic Jr., în timp ce tatăl său este în spital

Pe lângă starea de sănătate precară a maestrului Florin Piersic, care se află internat cu septicemie, o altă problemă agită familia Piersic. Fiul actorului, Florin Piersic Jr., a postat un mesaj controversat pe rețelele sociale, declanșând o avalanșă de reacții critice din partea fanilor.

Florin Piersic Jr. a stârnit un val de discuții aprinse pe internet după ce s-a întrebat public, pe rețelele sociale, dacă în Bacău există sau nu un aeroport.

„Eu, încercând să îmi dau seama dacă există un aeroport în Bacău”., a fost replica la care fanii lui Florin Piersic au reacționat imediat.

Pe lângă cei care s-au grăbit să-l lămurească pe Florin Piersic Jr. cu privire la existența aeroportului din Bacău, unii internauți au profitat de ocazie pentru a-și exprima sprijinul pentru tatăl său, Florin Piersic, aflat în spital.

Mesaje de încurajare și urări de însănătoșire rapidă au curs pe rețelele sociale, demonstrând încă o dată puterea de mobilizare și compasiune a comunității online.

Marian Golea, previziuni astrale pentru Florin Piersic

Astrologul Marian Golea a analizat harta astrală a lui Florin Piersic, oferind o perspectivă asupra următoarelor luni. Din păcate, previziunile nu sunt favorabile, indicând o perioadă dificilă marcată de probleme de sănătate.

Golea a precizat că maestrul Piersic ar trebui să fie precaut și să acorde o atenție deosebită stării sale în această perioadă de trei luni.

„Marian Golea: Aceasta lună care a început este o lună deosebit de urâtă pentru Șobolani (n. red. semn zodiacal în zodiacul chinezesc). Pentru Șobolani e o lună proastă, pentru că vine cu o tendință de operații, avem operații, accidente de mașină. Maestrul Florin Piersic are prea mult metal, asta înseamnă că aceste operații o să-l slăbească cam mult. Sperăm că luna viitoare, când o să fie lună de Cal, pentru dânsul… să aibă grijă la inimioara lui, acolo este problema.

E o perioadă nu prea bună. Nu spunem nimic altceva, îi uram toate cele bune. Are prea mult metal.

Florin Piersic Jr. a transmis un mesaj, în timp ce tatăl său este în spital, iar fanii din mediul online au reacționat imediat.

Comentarii
Adauga un comentariu