Cancan

Mihaela Rădulescu, sexy și în ipostaze inedite. Cum a fost surprinsă vedeta alături de iubitul ei

Publicat: 30 mart. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Mihaela Rădulescu sexy și în ipostaze inedite. Cum a fost surprinsă vedeta alături de iubitul ei
Mihaela Rădulescu arată spectaculos și este o apariție sexy în lumea mondenă.

Celebra Mihaela Rădulescu este o apariție sexy și nu ezită să se afișeze în ipostaze inedite. Aceasta își surprinde de fiecare dată fanii și pozează provocator, fiind mândră de formele fără cusur. Nu de puține ori Mihaela Rădulescu a fost protagonista unor controverse în spațiul public, fiind criticată pentru aparițiile îndrăznețe, dar și pentru relațiile amoroase. Iată cum a fost surprinsă vedeta alături de iubitul ei.

Mihaela Rădulescu, sexy și în ipostaze provocatoare

Una dintre cele mai curtate femei din showbiz-ul autohton, Mihaela Rădulescu, este o apariție sexy în lumea mondenă și nu ezită să se afișeze în ipostaze provocatoare de fiecare dată când are ocazia.

Vedeta a pozat nud la vârsta de 52 de ani și a făcut furori cu pictorialul incendiar. Cu toate că nu a mai dorit să apară în Playboy, deși ar fi fost pe punctul de a accepta propunerea celebrei publicații, Mihaela Rădulescu încinge imaginația bărbaților și pozează provocator în mediul online.

Mihaela Rădulescu se bucură din plin de viață și nu ține cont de criticile celor din jur atunci când vine vorba de viața privată. În pofida trecutului amoros tumultuos, aceasta trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Felix Baumgartner, bărbatul care i-a cucerit inima.

La vârsta de 52 de ani, Mihaela Rădulescu arată spectaculos și face furori cu formele perfecte. Aceasta pune pe jar inimile bărbaților cu pictoriale provocatoare. Și celebra prezentatoare Gabriela Cristea a făcut furori pe vremea când a pozat în Playboy, fiind propulsată în atenția publicului. O prezență răvășitoare în showbiz-ul autohton este și frumoasa Diana Enache. Tânăra artistă arată spectaculos și a trecut în ultima vreme prin transformări fizice spectaculoase. Vedeta se bucură de succes și de aprecierea publicului, însă este extrem de atentă cu aparițiile sale.

Cum a fost surprinsă vedeta alături de iubitul ei, Felix Baumgartner

Recent, Mihaela Rădulescu a fost surprinsă în ipostaze tandre alături de iubitul ei. Cei doi se bucură din plin de vacanțele petrecute împreună și profită de escapadele amoroase departe de ochii curioșilor.

Mihaela Rădulescu și Felix Baumgartner se declară mai fericiți ca oricând și nu se feresc să își declare iubirea în public. Aceștia au demonstrat tuturor că relația lor este puternică, deși au avut parte de multe provocări și încercări de-a lungul timpului.

,,De șase ani, de la prima lună, ne tot desparte lumea. De la începutul relației, toată presa din România a căutat ceva. Dacă făcea Felix vreo poză cu o fată, fan, gata… era noua iubită. Dacă făceam eu poză cu vreunul, gata era noul iubit. Am constatat că este mult mai bine să dau cât mai puține amănunte, pentru că orice aș da, e tot ca ei. Oamenii preferă să speculeze nefericirea și despărțirea decât să se bucure de fericirea altcuiva. (…) Avem o relație perfectă.”, a declarat vedeta.

Mihaela Rădulescu arată spectaculos și este o apariție sexy în lumea mondenă. Frumoasa vedetă face furori de fiecare dată când apare în public și nu ezită să pozeze în ipostaze provocatoare. Pe plan personal, aceasta se declară o femeie fericită și împlinită alături de iubitul ei celebru.


Imaginile pe care Mihaela Rădulescu le vrea şterse de pe net

Adauga un comentariu