Cancan

Mihaela Rădulescu și Felix Baumgartner trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, însă viața vedetei TV a fost marcată de mai multe drame

Publicat: 29 sept. 2021
Mihaela Rădulescu și Felix
Mihaela Rădulescu și Felix Baumgartner sunt de șapte ani împreună

Diva de la Monaco, Mihaela Rădulescu, și Felix Baumgartner sunt împreună de șapte ani și trăiesc o frumoasă poveste de iubire. Cu toate că adesea s-a scris în presă că cei doi s-au despărțit, ei sunt împreună însă preferă să păstreze discreția asupra relației lor. Și dacă acum Mihaela are toate motivele să fie fericită, trecutul ei a fost destul de încercat. De-a lungul anilor, ea a trecut prin clipe de groază pe care nu le-ar dori niciunei femei.

Mihaela Rădulescu este una dintre cele mai cunoscute femei de la noi din țară. Celebrul detectiv de la Masked Singer este iubit de o mulțime de oameni și are mare succes, dar viața nu i-a fost mereu roz. Mihaela a avut parte de multe greutăți de-a lungul anilor și a trecut prin clipe de groază, pe care nu le va uita niciodată.

Mihaela Rădulescu, o viață marcată de drame

Acum, diva de la Monaco este o femeie împlinită. Are un iubit nemaipomenit, care o răsfață mereu și are mare grijă de ea, precum și un copil minunat, de care este foarte mândră. Mihaela Rădulescu poate spune că a realizat multe în viață și are tot ce și-ar fi putut dori. Și totuși, lucrurile nu au mers mereu la fel de bine pentru ea, ci din contră, a suferit mult.

Vedeta TV care arată nemaipomenit a fost mereu deschisă față de fanii săi și a încercat să fie sinceră față de aceștia. De curând ea a vorbit despre cele mai neplăcute momente și experiențe din viața sa, cum ar fi pierderea a trei sarcini. Prima sarcină eșuată a fost pe când era foarte tânără, la doar 18 ani. Au mai urmat apoi încă două încercări teribile, care i-au adus numai suferință. Pe vremea aceea, ea își dorea nespus de mult un frățior sau o surioară pentru Ayan, dar nu a fost să fie. A trecut cu greu peste traumă, dar a reușit să se mobilizeze de dragul fiului său.

Mihaela Rădulescu și Felix Baumgartner formează un cuplu frumos

De șapte ani împreună cu austriacul Felix Baumgartner, Mihaela a povestit că presa de scandal și lumea în general i-a despărțit de nenumărtate ori. Potrivit vedetei TV, relația lor este foarte solidă, în ciuda zvonurilor care apar la anumite intervale de timp. În plus, ea recunoaște că a renunțat să mai fie geloasă, aceasta fiind problema care îi afecta, în treecut, relația.

„De ani de zile, de la prima lună ne tot desparte lumea. De la începutul relației, toată presa din România a căutat ceva. Dacă făcea Felix vreo poză cu o fată, gata… era noua iubită. Dacă făceam eu poză cu vreunul, gata, era noul iubit. Am constatat că este mult mai bine să dau cât mai puține amănunte, pentru că orice aș da e tot ca ei”, a spus Mihaela Rădulescu.

Este supărată pe părinții ei

Mihaela Rădulescu este o mamă minunată pentru fiul său care a recunoscut de multe ori acest lucru. Chiar dacă l-a crescut mai mult singură, a încercat să aibă mare grijă de el și s-a asigurat mereu că nu îi lipsește nimic. Vedeta i-a oferit o educație aleasă și a vrut mereu să fie o mamă perfectă, având în vedere că ea nu a avut parte de același tratament.

Ea își amintește și acum cum părinții ei au acceptat ca ea să fie bătută de profesoara de gimnastică, crezând că așa este normal să educi un copil. Ea nu poate uita cum aceasta se purta urât cu ea ori de câte ori greșea un exercițiu. În loc să îi explice, aceasta îi aplica un tratament neplăcut. Mihaela a spus că este lucrul pe care niciodată nu îl va putea ierta la părinții ei și care a marcat-o pe viață.

„Dacă le fac o vină părinților mei e că au acceptat să le fie bătut copilul, crezând că asta face parte din dresaj”, spunea cu mulți ani în urmă Mihaela Rădulescu, care și acum este bântuită de aceste amintiri chiar dacă are o relație minunată cu Felix Baumgartner.

Adauga un comentariu