Cancan

Detalii neștiute despre Mihaela Rădulescu: Vârstă, înălțime, studii, carieră

Publicat: 08 sept. 2021
Chipul Mihaelei Rădulescu. În spate se află un decor verde
Mihaela Rădulescu s-a născut în data de 3 august 1969, la Piatra Neamț

Mihaela Rădulescu este o vedetă de televiziune, realizatoare și moderatoare de emisiuni de radio și televiziune, realizatoare de filme documentare de autor și actriță de film ocazională.

Multă lume nu știe ce vârstă are Mihaela Rădulescu, însă nici nu e nevoie. Toată viața a avut un trup de invidiat, care nu i-a trădat anii. Chiar dacă nu se mai află la prima tinerețe, are un trup de zeiță, pe care și-l afișează cu fiecare ocazie. Arată impecabil, chiar și când este nemachiată.

Mihaela Rădulescu: Vârstă, înălțime, studii, carieră

Mihaela Rădulescu s-a născut în data de 3 august 1969, la Piatra Neamț, având în prezent 52 de ani. Vedeta se mândrește cu înălțimea de 172 cm.

În 1989 a participat la Revoluție, fiind apoi secretara lui Dan Iosif. A participat la cursurile a patru facultăți bucureștene (trei ani de I.E.F.S., doi de filologie, unul de psihologie) și trei de regie, la Facultatea de Artă Hyperion. Cu toate acestea, nu a absolvit nicio facultate.

A debutat în anul 1994 la postul de televiziune Tele 7abc. Prima emisiune realizată de ea s-a numit „Nocturna pe 16 mm”, urmată apoi de „Weekend abc”, o producție de divertisment care avea loc în fiecare duminică, timp de patru ore. Totodată, a fost angajată la ProTv, unde a lucrat nouă luni ca redactor-reporter pentru matinalul lui Florin Călinescu.

De-a lunngul vieții sale, Mihaela Rădulescu a mai prezentat și realizat și alte emisiuni la posturi precum Antena 1, B1 TV și Pro Tv. Ea este cunoscută mai ales pentru emisiunea „Duminica în familie”, de pe postul Antena 1.
În perioada 2015-2018 a fost unul dintre membrii juriului emisiunii „Românii au talent” (Pro TV) și co-prezentatoarea Ferma – Un nou început împreună cu Cristi Bozgan (din al patrulea sezon, ca înlocuitoare pentru Monica Bârlădeanu).

Cum a sărbătorit Mihaela Rădulescu vârsta de 52 de ani

În luna august a anului 2021, Mihaela Rădulescu a împlinit 52 de azi. A petrecut la Monaco, înconjurată de lux și opulență, așa cum ne-a obișnuit. În compania ei s-au aflat Ayan, fiul acesteia în vârstă de 17 ani și Felix Baumgartner, partnerul ei de viață. Felix este sportiv și antreprenor austriac, cunoscut pentru săritura din stratosferă pe care a realizat-o în 2012

Mai multe persoane au ales să o felicite cu ocazia ei de naștere, printre care și Andra, soția lui Cătălin Măruță. Aceasta i-a transmis un mesaj emoționant:

„Astăzi este ziua unei femei pe care eu o admir foarte tare și vreau să îi urez La mulți ani. La mulți ani, Mihaela Rădulescu, să fii sănătoasă și să inspiri multe femei așa cum ai făcut până acum’, i-a transmis Andra.

„M-ai topit, Andra. Mulțumesc și te iubesc’, a fost și răspunsul Mihaelei Rădulescu.

Înainte de a-și sărbători ziua, fosta soție a lui Ștefan Bănică Jr. a precizat că intenționează să sune și câteva dintre prietenele sale apropiate din Monaco, pentru a petrece împreună. Vedeta nu și-a dorit un eveniment sofisticat, ci unul discret și intim.

„Probabil o să sun două-trei prietene de prin Monaco, pentru că acolo o să fiu. Este și fiul meu acolo, vine și Felix. Va fi ceva mic și simplu doar să simt că nu a trecut degeaba ziua mea”, a spus aceasta, pentru viva.ro.

Mihaela Rădulescu, despre oprațiile estetice: „Nu mă interesează că sunt criticată”

Renumita prezentatoare TV a fost aspru criticată de urmăritori, cum că ar avea prea multe operații estetice. Iată ce replică le-a oferit gurilor rele:

„Nu mă interesează că sunt criticată pentru operaţiile estetice. E foarte bine ca fiecare să aibă păreri sincere, iar eu le-am explicat de fiecare dată, am pus şi pe Instagram de fiecare dată când am făcut un microlifting chirurgical la doctorul Constantin Stan.

Am povestit de fiecare dată când m-am dus să-mi fac injecţii intravenoase, le povestesc pe toate. Când mi-am schimbat nasul, a ştiut toată ţara. Deci, ceea ce am simţit nevoia să fac am făcut, nu am găsit de cuviinţă să dau explicaţii suplimentare”, a precizat Mihaela Rădulescu.

Adauga un comentariu