Cancan

Mihai Albu a fost operat de cancer, iar Iulia Albu a reacționat imediat. Cum a primit fiica lor vestea

Publicat: 10 mai 2024
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Mihai Albu a fost operat de cancer iar Iulia Albu a reacționat imediat. Cum a primit fiica lor vestea
Iulia Albu a reacționat imediat după ce Mhai Albu a fost operat de cancer și a menționat că fiica lor a primit cu greu vestea

Iulia Albu a reacționat imediat după ce Mihai Albu a făcut public faptul că a fost operat de cancer. După dezvăluirile designerului, fosta lui soție a oferit declarații în care a confirmat impactul negativ al veștii asupra fiicei lor.

Cu toate acestea, a subliniat că ambii părinți au discutat deschis cu ea, oferindu-i explicațiile necesare pentru a înțelege situația.

Cum a primit Iulia Albu vestea că Mihai Albu suferă de cancer

Iulia Albu a mărturisit și ea că a fost afectată de întreaga situație, declarând că l-a contactat pe fostul soț și i-a oferit sprijinul necondiționat, asigurându-l că va fi alături de el cu orice are nevoie.

„Știam că a suferit o operație. Am aflat acum aproximativ o lună că a avut o intervenție. Iar ceea ce am bănuit s-a adeverit, când Mihai i-a zis zilele trecute Micaelei că are o formă de cancer. Nu știu detalii.  Am discutat cu el. L-am asigurat de tot sprijinul, dacă va avea nevoie de el. Sperăm ca totul să fie bine. Pentru Micaela este un an foarte dificil, fiind clasa a opta, trebuind să susțină examenul de Evaluare Națională. Iar vestea a afectat-o foarte mult, cum era și normal.

Și pe mine m-a afectat, este tatăl fiicei mele.(…) Cred că decizia lui Mihai de a-i spune fetei ce se întâmplă a fost una corectă. Pentru că, însoțită de explicațiile de rigoare, pe care i le-am dat noi, despre ce presupune se întâmplă și că există șanse de recuperare foarte mari, copilul poate avea acum o imagine corectă și completă. Nu cred că era o soluție să spui când era prea târziu”,  a declarat Iulia Albu, pentru Cancan.ro.

Ce spune Mihai Albu despre intervenția pe care a suferit-o

Recent, Mihai Albu a postat pe Facebook anunțând că a suferit o intervenție chirurgicală pentru îndepărtarea prostatei și a ganglionilor limfatici din zonă. Dezvăluirea vine după ce investigațiile medicale au confirmat diagnosticul de adenocarcinom, o formă de cancer de prostată.

„Împărtășesc cu voi experiența prin care am trecut de curând, o călătorie pe care am început-o cu multă speranță. În urma unui control de rutina cu rezultate modificate, rezultate ce au condus ulterior la investigații imagistice și de laborator specifice, am fost diagnosticat cu cancer (adenocarcinom- formă malignă) de prostată.

A urmat o operație de extirpare a prostatei și a ganglionilor locali, intervenție chirurgicală realizată de(…) si echipa sa, cărora le mulțumesc pentru profesionalism si implicare. Încă mă aflu in perioada de convalescență permanent monitorizat de echipa chirurgicală, iar progresele se văd de la o zi la alta. Este extrem de important sa nu ignorați evaluările medicale periodice pentru că vă pot salva viata. Voi lăsa timpul să-mi vindece rănile, chiar mă așteaptă multe creații spectaculoase”, a scris Mihai Albu pe Facebook.

Iulia Albu a reacționat imediat după ce Mhai Albu a fost operat de cancer și a menționat că fiica lor a primit cu greu vestea.

Adauga un comentariu