Cultural

Mihai Morar face furori pe Instagram alături de frumoasa lui soție. Ce spune îndrăgitul om de televiziune despre căsnicia sa

Publicat: 13 oct. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Mihai Morar face furori pe Instagram alături de frumoasa lui soție. Ce spune îndrăgitul om de televiziune despre căsnicia sa
Mihai Morar se declară un bărbat împlinit în viața privată și își surprinde fanii de pe Instagram cu fotografii inedite alături de frumoasa lui soție și de cele trei fetițe.

Mihai Morar face furori pe Instagram alături de frumoasa lui soție. Acesta se mândrește cu familia sa și are doar cuvinte de laudă pentru femeia care i-a cucerit inima cu mulți ani în urmă și i-a dăruit trei fetițe superbe. Dincolo de cariera de succes, Mihai Morar radiază de fericire în viața privată și se declară un bărbat împlinit. Iată ce spune îndrăgitul om de televiziune despre căsnicia sa.

Mihai Morar face furori pe Instagram alături de frumoasa lui soție

Celebrul prezentator tv Mihai Morar se declară un bărbat împlinit la vârsta de 40 de ani. Acesta are o carieră de succes și este extrem de apreciat de public, dar și de colegii de breaslă. Îndrăgitul om de televiziune și radio radiază de fericire și pe plan personal. Mihai Morar are o familie frumoasă și se bucură din plin de rolul de tată.

Acesta are doar cuvinte de laudă pentru soția sa, Gabriela, și nu ezită să se afișeze în ipostaze tandre alături de aceasta pe Instagram sau la evenimentele mondene. Dacă pe Mihai Morar îl cunoaște toată lumea, altfel stau lucrurile când vine vorba de partenera lui de viață.

Gabriela Morar, de profesie învățătoare, este o prezență discretă în showbiz-ul autohton. Aceasta nu dorește să apară în lumina reflectoarelor, dar își susține mereu soțul pe plan profesional. Mihai Morar și soția sa sunt căsătoriți din 2006, iar de atunci sunt de nedespărțit. Povestea de dragoste dintre cei doi a început pe vremea când erau colegi la un radio.

„Relația noastră a pornit de la glumele colegilor. Soția mea mi-a pus porecla Cocolino. Ei a început lumea să-i propună. Așa a început relația noastră. Nu eu am făcut primul pas, ea a făcut primul pas. Ea m-a invitat să vin la mare, eu îmi ratasem vacanța de vară. Eu am refuzat și am vrut să mă duc acasă la ai mei. Apoi mi-a luat mie ceva să o conving să iasă cu mine. La un concert de vioară am fost. Când o femeie te cheamă la mare, te duci… nu te duci la mama. Eram în câteva luni și cununați, căsătoriți. De ziua ei am cerut-o în căsătorie.”, a mărturisit Mihai Morar.

În prezent, prezentatorul se bucură din plin de celebritate, iar în viața privată radiază de fericire alături de soție și de cei trei copii. Și colegul său de breaslă, prezentatorul Dani Oțil se declară un bărbat împlinit de când a devenit tată. Planuri mărețe de viitor are și actorul Alex Bogdan, care dorește să își ceară iubita în căsătorie.

Ce spune prezentatorul despre partenera lui de viață

Mihai Morar are o familie frumoasă de care este tare mândru. Carismaticul prezentator tv are doar cuvinte de laudă pentru soția sa, care îl susține mereu în carieră, dar și pe plan personal. Cei doi reușesc de minune să îmbine profesia cu viața de familie și se declară mai fericiți ca oricând alături de fetițele lor superbe.

Mihai Morar a dezvăluit că soția sa i-a fost alături și l-a încurajat într-o perioadă extrem de grea pentru acesta, atunci când avea un stil de viață dezordonat și trecea printr-un dezechilibru în toate.

„Eu am o bună măsură acasă. Se numește Gabriela. Eram într-o perioadă în care exageram foarte mult, dar nu neapărat alimentar, exageram mult cu tot. Glumele la radio erau exagerate, glumele la TV erau exagerate. Ea a venit cu buna măsură și mi-a zis: «N-ai vrea să mergi să faci sport?»”, a declarat acesta.

Mihai Morar se declară un bărbat împlinit în viața privată și își surprinde fanii de pe Instagram cu fotografii inedite alături de frumoasa lui soție și de cele trei fetițe. Prezentatorul are o carieră de succes și o familie de care este tare mândru.

Adauga un comentariu