Prima pagină » Cancan » Mihai Morar împrumută bani de la gemenele lui. Ce sursă de venituri au Mara și Cezara

Mihai Morar împrumută bani de la gemenele lui. Ce sursă de venituri au Mara și Cezara

23 apr. 2024, 12:12,
BZI.ro, în Cancan

Mihai Morar recunoaște că mai împrumută bani de la gemenele sale, Mara și Cezara, și este mândru că aceste sunt chibzuite. Fiicele prezentatorului au aproape 16 ani și sunt în primul an de liceu. În ceea ce privește sursa veniturilor fetelor lui Mihai Morar, ambele au bursă de merit și nu sunt cheltuitoare.

Mihai Morar este tatăl a trei fete – gemenele Mara și Cezara, care anul acesta vor împlini 16 ani, și micuța Roua, în vârstă de 4 ani. Într-un interviu recent, prezentatorul de radio și televiziune a vorbit despre relația pe care fetele cele mari o au cu banii, potrivit Unica.ro.

Mihai Morar împrumută bani de la gemenele lui

Cunoscutul om de radio și televiziune nu se sfiește să mai apeleze din când în când la fiicele mari atunci când rămâne fără bani. Mihai Morar recunoaște că, uneori, la cumpărături, el este mai cheltuitor decât ele. Dar pentru că se mai întâmplă să își uite banii acasă, se mai împrumută la Mara și Cezara. Ambele au bursă de studii și nu sunt cheltuitoare.

„Fetele mele au o altă relație cu banii. Noi, pentru că nu aveam când eram mici, în sensul nu că eram săraci, dar atunci nu prea avea nimeni și noi evident că ne-am dorit și din alea și din alea și haine și mașini, generația asta nu e așa. E mai puțin dependentă de bani și sigur că am avut discuții despre bani.

Să știi că le-am observat și când intru în magazine, mai degrabă eu sunt cel care cheltuiesc mai mult decât ele, chiar dacă sunt fete, sunt foarte atente și la sumă, plus că ele amândouă au bursă. Și mă mai împrumută și pe mine din când în când, când nu am bani la mine. Eu sunt mai aerian așa, uit să am bani la mine și se mai întâmplă să le cer lor când mai vine un curier cu ceva. Au o relație foarte ok, au mult bun simț”, a spus Mihai Morar.

Tot cu privire la rolul de tată, prezentatorul a dezvăluit că de câțiva ani buni nu le mai dă lecții fetelor, ci le educă prin propriul exemplu. Mihai Morar este de părere că, în general, copiii fac ce văd că fac părinții lor și nu ce li se spune.

Mihai Morar a fost un adolescent rebel

Legat de cum se descurcă în postura de părinte acum când fetele cele mari au ajuns la adolescență, Morar a precizat că Mara și Cezara sunt cuminți spre deosebire de el care a fost mult mai „complicat” și rebel în adolescență.

„E adolescență în toată regula. E complicată, dar este faină. E foarte fain că pot să văd și eu ceea ce vedea mama când eram eu acasă. Am fost un adolescent mult mai complicat, rebel decât sunt fetele mele.

Însă ce am înțeles este că în anii ăștia că îi lași tu sau nu îi lași tu, ei au nevoie de independență și au impresia că sunt independenți. Și trebuie să îi lași dacă se închid în cameră câteva ore, să le respecți intimitatea asta, pentru că așa se dezvoltă orice individ, încercând să fie independent”, a mai precizat Mihai Morar.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *