Prima pagină » Cancan » Mihai Morar și soția sa, părinți pentru a patra oară? Ce a spus despre un nou copil în familie

Mihai Morar și soția sa, părinți pentru a patra oară? Ce a spus despre un nou copil în familie

25 ian. 2024, 11:28,
BZI.ro, în Cancan

Mihai Morar a fost întrebat de curând dacă el și soția sa și-ar dori să fie părinți pentru a patra oară, cei doi având trei fete. Omul de radio susține că mereu i-a plăcut ideea de a fi un tată tânăr și este mulțumit cu ceea ce are în prezent. Totodată, Mihai Morar mai spune că de când s-a născut mezina Roua, viața lor s-a schimbat foarte mult.

Mihai Morar este un tată foarte fericit! Jurnalistul este un om împlinit din toate punctele de vedere, iar familia sa este cea mai mare sursă de liniște și bucurie. Are 3 fete frumoase de care este extrem de mândru și o soție pe care o laudă cu fiecare ocazie. Cum toate îi merg atât de bine, omul de radio a fost întrebat dacă vrea să multiplice această fericire și dacă mai vrea încă un copil.

Mihai Morar și soția sa, părinți pentru a patra oară?

Pe 23 octombrie 2008, Mihai Morar și soția lui deveneau părinții a două fete gemene, Mara și Cezara. Aceștia au devenit, din nou părinți, pe 24 iulie 2019, când a venit pe lume mezina familiei, Roua. Cei doi au 15 ani de căsnicie solidă. Mihai a dezvăluit, la un moment dat, că a cerut-o în căsătorie pe Gabriela, care îi era colegă la radio, după numai două luni de relație. Iată că timpul a trecut, iar cei 4 patru formează o familie superbă.

De când s-a născut Roua, viața lor s-a schimbat foarte mult. Cele trei fete ale lui au o relație deosebit de frumoasă, iar Roua joacă un rol important în dezvoltarea Marei și a Cezarei, iar pentru gemene nașterea surioarei lor a fost reprezentat o bucurie „greu de descris în cuvinte”, a spus prezentatorul într-un interviu pentru Viva.ro.

Întrebat dacă își mai dorește un copil, deși a împinit deja vârsta de 42 de ani, Mihai Morar a dat de înțeles că nu mai este cazul și că mereu i-a plăcut ideea de a fi un tată tânăr.

„Eu, noi personal cred că ne-am făcut datoria, deși n-am făcut copii din datorie, ci din dragoste. Totul s-a întâmplat nu când ne-am dorit noi, ci când și-au dorit ei, îngerii, să vină printre noi. Roua a venit atunci când, dacă m-ai fi întrebat dacă mai fac un copil, aș fi zis: Dar nu mi-e suficient cu două? Deci, niciodată n-am zis nu, dar cred că… nu știu, ca să dau un răspuns de-ăsta de antrenor de fotbal, prioritățile noastre sunt altele acum. (râde) Cum erau și înainte de a se naște Roua. Dar, repet, e deja târziu în viață. Eu întotdeauna mi-am dorit și mi-a plăcut chestia asta de a fi un tată tânăr, și mi-a ieșit”, a spus Mihai Morar.

Mihai Morar e pregătit pentru viitorii gineri

Cum omul de radio și soția lui nu vor mai avea un copil, un lucru este cert – e pregătit pentru a-și întâmpina viitorii gineri. Nu cu pușca, așa cum spun majoritatea taților, ci cu dorința de a-i cunoaște pe tinerii care intră în viața fiicelor sale.

„N-am nici bâtă de baseball, nici pușcă, sunt pregătit pentru orice s-ar întâmpla și, știi cum e, băiatul ăla cu care o să vină acasă când te uiți la el trebuie, de fapt, să te uiți foarte mult și la tine. Contează foarte mult cum le-ai crescut, pentru că în funcție de asta va arăta și partenerul lor. Și-atunci, cum să stai cu pușca?”, a încheiat Mihai Morar.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *