Cancan

Mihai Petre, întâmplare inedită la Asia Express. El și Elwira Duda au fost cazați în casa unui iordanian cu patru neveste

Publicat: 11 nov. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Mihai Petre întâmplare inedită la Asia Express. El și Elwira Duda au fost cazați în casa unui iordanian cu patru neveste
Mihai Petre și șoția lui au fost cazați în casa unui iordanian care avea patru neveste

În ultima ediție prezentată, Mihai Petre s-a confruntat cu o situație inedită la Asia Express, atunci când a găsit cazare în casa unui localnic. Celebrul dansator s-a arătat foarte mirat când a aflat că iordanianul are patru neveste. De aici s-a încins o discuție foarte amuzantă, Mihai Petre precizând că lui și o singură soție i se pare prea mult.

Reality show-ul Asia Express – Drumul Împăraților le oferă experiențe inedite concurenților. Aceștia au reușit să descopere culturi noi, dar și să cunoască oameni și tradiții. Această competiție este deosebit de grea, însă echipele sunt impulsionate de gândul că ar putea câștiga premiul cel mare. Zi de zi, concurenții se lovesc de nenumărate dificultăți, ei fiinc nevoiți să caute cazare ori hrană. Și astfel ei întâlnesc o paletă largă de obiceiuri și rituri diferite față de cum sunt obișnuiți. Cu o situație amuzantă s-a confruntat recent și Adriana Trandafir, care participă alături de fiica ei.

Mihai Petre, întâmplare inedită la Asia Express

Una dintre echipe, formată din Mihai Petre și Elwira Duda, a fost nevoită să-și caute cazare prin Iordania. Cum erau la o oră târzie și înfometați, au bătut din poartă în poartă pentru a găsi un loc unde să doarmă. Așa au ajuns, într-un final, la o familie înstărită care i-a primit cu brațele deschise în casa lor. Acolo, cuplul a avut parte de o experiență de neuitat deoarece bărbații au voie să aibă mai multe soții. Cel care i-a primit în casă avea patru soții. Atunci a avut loc un schimb amuzant de replici între Mihai Petre și iordanian.

„În timp ce stăteam la povești, rând pe rând, în cameră apărea câte o persoană”, a spus soția lui Mihai Petre. Iordanianul le-a mărturisit celor doi: „Eu am 4 soții!”. Atunci, Mihai Petre a avut o reacție hilară: „Aveți 4 soții?! Oh, Doamne! Pentru noi, și una singură este prea mult!”. Iordanianul s-a amuzat de ce a spus concurentul, iar una dintre neveste a exclamat în glumă: „Te urăsc”.

Mihai Petre și Elwira Duda ar fi câștigătorii Asia Express

Potrivit informațiilor vehiculate în mass-media, s-a aflat deja cine a câștigat marele premiu al competiției produse de celebra Mona Segall. Cei care au reușit să pună mâna pe cei 30.000 de euro ar fi tocmai Mihai Petre și Elwira Duda. Astfel, după ce informația a ajuns în spațiul public, Mihai Petre și soția lui au fost asaltați cu tot felul de întrebări.

Cu toate acestea, Mihai Petre și Ewira Duda nu au confirmat, dar nici nu au infirmat respectiva informație. Și aceasta deoarece există un contract de confidențialitate, care îi împiedică pe concurenți să dezvăluie astfel de informații.

„Nu am voie să spun prea multe despre Asia Express, mă leagă un contract de confidențialitate. Nu pot să spun despre zvonurile respective nimic, nici nu am ce să spun”, a precizat Mihai Petre cu privire la faptul că ar fi câștigat Asia Express.

Adauga un comentariu