Horoscop

Mihai Voropchievici rune pentru luna septembrie. O zodie va avea parte de surprize plăcute

Publicat: 14 sept. 2021
Mihai Voropchievici citeste runele saptamanale
Mihai Voropchievici rune 13-19 septembrie 2021

Așa cum ne-a obișnuit, Mihai Voropchievici a venit din nou cu rune pentru luna septmebrie 2021. Potrivit acestuia, în decursul acestei luni, o zodie va avea parte de cadouri și vești bune. Mihai Voropchievici este cel mai cunoscut numerolog din România.

Acesta este adesea invitat în cadrul showurilor televizate, ba chiar are și o emisiune săptămânală la Antena 3, „Adevăruri ascunse”. Productia media este prezentată alături de Cătălina Porumbel în postul de moderator și colega sa, bioenergo terapeut Lidia Fecioru.

Mihai Voropchievici rune pentru perioada 13-19 septembrie 2021

În această săptămână, Berbecul se scaldă în ape tulburi. Nativii acestei zodii trebuie să fie extrem de atenți și să nu dea bani cu împrumut.

Cei care se află sub semnul zodiacal al Taurului vor avea partea de o săptămână grea. Aceștia trebuie să se adune și să treacă peste încercările grele care le vor ieși în cale în această perioadă.

Nativii din zodia Gemeni trec și ei printr-o perioadă extremd e dificilă. Cei născuți sub acest semn zodiacal aleg să se închidă în ei și să nu comunice cu persoanele de lângă ei. Aceștia vor fi greu de descifrat și de decodat în perioada 13-19 septembrie.

Racii sunt pregătiți de război. Aceștia sunt pe cale să pornească un adevărat uragan în jurul lor. Mihai Voropchievici îi sfătuiește pe să rămână calmi pentru că într-un final totul se va rezolva.

Cei din zodia Leu vor avea o perioadă plină de dialoguri și comentarii. Nativii au un interes total în a-și rezolva anumite probleme mai vechi.

Mihai Voropchievici le recomanda celor din zodia Fecioara să se relaxeze pentru că aceasta este luna lor și nu trebuie să fie atât de grijulii.

Mihai Voropchievici rune pentru Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător și Pești

Cei din zodia Balanță au toate motivele să fie fericiți. În această perioadă vor primi doar vești bune și cadouri.

Scorpionii trebuie să-şi mobilizeze toate forţele, pentru a-și consolida poziţia: acasă, la muncă, dar şi în societate.

Nativii aflați sub semnul Săgetătorului vor avea parte de belșug și fertilitate. Mihai Voropchievici spune că în scurt timp visele lor vor deveni realitate.

Pentru cei din zodia Capricorn vine o perioadă de du-te vino. Deși abia s-au întors din concediu aceștia vor pleca din nou.

Vărsătorii sunt mai mult decât pregătiti să înceapă o nouă viaţă. El are parte în viața sa de o revigorare, o renaştere în planul tuturor disponibilităţilor.

Peștii trebuie să fie mai răbdători pentru că surprizele plăcute sunt pregătite doar pentru cei care sunt dispuşi să aştepte.

Cine este Mihai Voropchievici

Mihai Voropchievici, unul din cei mai importanți, dacă nu chiar cel mai important numerolog din România, ne ține mereu la curent cu schimbările uluitoare ale zodiilor. De-a lungul timpului, rubrica sa dedicată runelor dar și explicațiile oferite cu privire la semnificația orelor fixe s-au dovedit a fi un real succes.

Voropchievici are trei copii și este căsătorit. Nu se cunosc foarte multe detalii despre familia sa, pentru că Mihai și-a dorit să-i țină departe de ochii publiculu, tot ce se știe este că ai săi copii se numesc Alina și Giulia, și Alex.

Pe 14 decembrie celebrul numerolog a împlinit 69 de ani. Chiar dacă meseria lui este de numerolog, Mihai Voropchievici este și foarte credincios, după cum chiar el declară.
Adauga un comentariu