Horoscop

Rune Mihai Voropchievici pentru săptămâna 22 – 28 februarie 2021. Leii scapă de griji

Publicat: 21 feb. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Rune Mihai Voropchievici pentru săptămâna 22  28 februarie 2021. Leii scapă de griji
Mihai Voropchievici, numerolog

Rune Mihai Voropchievici pentru săptămâna 22 – 28 februarie 2021. Horoscopul runelor, realizat de renumitul numerolog Mihai Voropchievici, aduce vești minunate pentru majoritatea zodiilor, perioada următoare fiind marcată de noroc.

În cadrul emisiunii „Adevăruri Ascunse”, de la Antena 3, Mihai Voropchievici a prezis ce ne așteaptă o serie de provocări extraordinare în săptămâna 22 – 28 februarie 2021.

Cunoscutul numerolog vine cu o mulțime de vești bune pentru aproape toate semnele zodiacale, anunțând chiar că ultima lună de iarnă va fi marcată de noroc din belșug. Astfel, luna martie va debuta cu multe surprize.

Rune Mihai Voropchievici pentru săptămâna 22 – 28 februarie

Așa cum se întâmplă în fiecare sâmbătă, la final de zi, numerologul Mihai Voropchievici vine și ne prezintă o serie de previziuni astrologice pregătite pentru întreaga lună care urmează. Se anunță zile impresionante pentru mai toate zodiile.

În rândurile ce urmează, puteți citi previziunile lui Mihai Voropchievici în legătură cu parcursul fiecărei zodii în săptămâna 22 – 28 februarie:

Berbec

Berbecii vor afla că o persoană la care se gândesc intens, le va trimite un cadou.

Taur

După munca depusă până acum, nativul Taur va fi nevoit să își pregătească bagajele, pentru că va dispărea din peisaj o perioadă scurtă de timp. Pleacă în vacanță!

Gemeni

Nativii Gemeni trebuie să aștepte unele schimbări foarte importante. Există posibilitatea ca, de mâine, să se întâmple aceste schimbări importante.

Rac. Rune Mihai Voropchievici

Racii trebuie să se pregătească pentru o suită de schimbări majore. Sunt schimbări benefice, numai lucruri bune, potrivit runelor.

Leu

Leii scapă de griji. Răspunsul nu-l pot găsi numai în gândurile lor, ci trebuie sa facă un consiliu de familie și sa ia cea mai bună decizie.

Fecioara

Fecioarele se vor bucura de mult belșug în viața lor. În această perioadă, dorințele și visele lor se îndeplinesc.

Balanţă

Balanțele sunt într-o fază amoroasă. Runele prezic ceva pasional, amoros. Balanța e dornică de dragoste și poate fi înălțată prin dragoste.

Scorpion. Rune Mihai Voropchievici

Scorpionii au nevoie să introducă răbdarea în viața lor. Lucrurile pe care și le doresc urgent nu vor veni așa așa cum ei se așteaptă, ci trebuie să aibă răbdare.

Săgetător

Nativii zodiei Săgetător vor primi o serie de mesaje neașteptate. Trebuie să comunicați mult, totuși, fiindcă doar așa veți da peste acel mesaj important.

Capricorn

Capricornii intră într-o zonă misterioasă. Au nevoie să își pună ordine în gânduri și să fie mai aproape de Dumnezeu.

Vărsător

Dacă în ultimul timp s-au simțit slăbiți, obosiți, în această săptămână primesc un imbold. Vor începe o viață nouă, un soi de renaștere și revigorare.

Peşti. Rune Mihai Voropchievici

Viața Peștilor este extraordinară în această săptămână. Fiindcă au făcut un salt rapid, calitativ în existența lor, vor avea parte de schimbări benefice. În plus, au posibilitatea de a câștiga și niște bani în plus.

Previziunile renumitului numerolog Mihai Voropchievici au fost făcute pentru emisiunea „Adevăruri Ascunse” de la Antena 3.

Adauga un comentariu