Coronavirus

Mike Pompeo afirmă că noul coronavirus a pornit dintr-un laborator al oraşului chinez Wuhan: „Există probe imense că de acolo a plecat”

Publicat: 03 mai 2020

Mike Pompeo, secretarul american de stat, a susţinut faptul că ar fi dovezi importante conform cărora noul coronavirus provine dintr-un laborator al oraşului chinez Wuhan. În această localitate s-a declanşat pandemia de COVID-19.  ”Există probe imense că de acolo a plecat”, a insistat secretarul american de stat într-o declaraţie acordată postului ABC. Acesta a refuzat să spună dacă el consideră că virusul ar fi fost eliberat în mod intenţionat de chinezi.

Dar ”China este cunoscută pentru predilecţia ei de a infecta lumea şi de a folosi laboratoare care nu respectă normele”, a adăugat acesta. De asemenea a afirmat în continuare că ”nu este prima dată când lumea este pusă în pericol de un virus provenit din laboratoarele chineze”. Pe de altă parte, Mike Pompeo şi-a manifestt regretul asupra lipsei cooperării din partea autorităţilor chineze pentru a elucida originea pandemiei.

”Ei continuă să împiedice accesul occidentalilor, al celor mai buni medici. Trebuie să putem merge acolo. Încă nu avem eşantioanele virusului de care avem nevoie”, a argumentat şeful diplomaţiei americane.

Aceste declarații au fost făcute după ce Donald Trump a spus joi că noul coronavirus provine din laboratorul de virusologie din Wuhan şi a ameninţat China cu noi taxe vamale.

Comentarii
  • CHINA CRIMINALA TREBUIE PUSA LA ZID, A DAT INTENTIONAT BOMBA BIOLOGICA LA CARE LUCRA DIN ANUL 2015 spune:

    Este dreptul fiecarui om de pe planeta sa stie de ce moare! Trebuie elucidata originea pandemiei, trebuie sa stim adevarul de ce murim toti! CHINA STIE CA ESTE VINOVATA DE ACEEA NU COOPEREAZA PENTRU AFLAREA ADEVARULUI multe documente, rapoarte secrete au fost distruse, multi teroristi chinezi implicati in moartea palnetei sunt disparuti, a sters urmele bombei biologice, alte persoane implicate sunt reduse la tacere sub amenintari cu moartea, importante informatii China le-a sters dar…… totdeauna adevarul iese la suprafata ca uleiul deasupra apei ORICAT ACEASTA TARA CRIMINALA CHINA AR INCERCA SA ASCUNDA URMELE CRIMEI, GENOCIDULUI CHINEZ, TERORISMULUI INTERNATIONAL CHINEZ ! Sars-urile si Mers-urile anterioare ale Chinei au fost tentative esuate de a distruge planeta,ascunse sub diferite masti de gripa aviara, gripa porcina si etc. Acum, in sfarsit, China a reusit cu INTENTIE sa distruga planeta si speram sa fie aspru pedepsita. Cei inca 1500 de virusi letali pentru omenire fabricati in laboratorul militar al mortii din Wuhan nu pot fi distrusi? Este posibil ca dupa SARS-CoV-2 sa ne trezim ca China da alta bomba biologica SARS-CoV-3, SARS-CoV-4, fiolele cum sunt numerotate acolo in laboratorul Chinei criminale. Paranoia COMUNISTILOR CHINEZI SA DISTRUGA PLANETA SI SA RAMANA DOAR CHINA SINGURA SI CEA MAI PUTERNICA TARA DIN LUME. ASTA VREA CHINA, DACA AR FI NEVINOVATA AR PERMITE EFECTUAREA UNEI ANCHETE INTERNATIONALE! CHINA ESTE VINOVATA , DUPA MAI MULTE INCERCARI NEREUSITE CU SARS-URILE SI MERS-URILE ANTERIOARE, ACUM CU INTENTIE , IN SFARSIT A DISTRUS PLANETA

Adauga un comentariu