Cancan ultimă oră

Bianca Drăgușanu, decizie șoc. Își ia copilul și se mută din țară

Publicat: 11 nov. 2020
Bianca Drăgușanu alături de fetița ei
Bianca Drăgușanu alături de fetița ei

Bianca Drăgușanu este din nou o femeie singură. Relația ei cu afaceristul Alex Bodi a luat din nou sfârșit, după aproximativ doi ani de certuri, împăcări, scandaluri și agresiuni. Cei doi au pus capăt poveștii lor de iubire, după ce la ultima împăcare pozau în cuplul perfect și aveau planuri mari. Bianca nu ar mai fi suportat comportamentul agresiv al iubitului ei și a decis să se retrafă, făcându-i loc în viața acestuia rusoaicei Daria. Bianca a șocat acum cu ultima sa veste: o ia pe Sofia, fiica ei, și se mută peste hotare.

Bianca Drăgușanu se mută în Dubai

Bianca Drăgușanu se află de ceva timp în Dubai, acolo unde a lansat un parfum. Ea locuiește la buna sa prietenă, Ramona Gabor, alături de care are și anumite afaceri. Ea se simte minunat acolo, iar aerul din țara bogătașilor chiar îi priește. Momentan, fetița ei se află cu Victor Slav, fostul soț al Biancăi. Cei doi petrec timp prețios împreună, având în vedere că prezentatorul TV o vede destul de rar pe Sofia, aceasta locuind cu mama Biancăi la Petroșani.

Se pare că Bianca are planuri mari și vrea să se stabilească pentru o perioadă în Dubai. Ea a făcut un anunț important în mediul online, care a șocat pe toată lumea. Ea a mărturisit că vine în țară să o ia pe fiica ei, pentru a se stabili împreună în Dubai, pentru că s-a îndrăgotit de acest loc. Astfel, vrea să petreacă ceva timp cu fetița ei peste hotare, atât cât le va face plăcere.

„Să vă dau eu o știre bombă! Vin acasă, o iau pe Sofia și mă întorc în Dubai, pentru că viața în Dubai chiar este ca-n Rai. Abia aștept să vin să-mi iau copila și să stăm aici un timp, cât ne place nouă. Sofia, vine mami după tine, abia aștept, te iubesc!”, a spus Bianca.

Bianca Drăgușanu nu mai este cu Alex Bodi. Cei doi au mers din nou pe drumuri separate, după ce la ultima împăcare păreau mai fericiți decât niciodată. Totuși, se pare că blondina s-ar fi săturat de bătăile primite de la fostul soț și a decis să se despartă de el. Mai mult, ea a făcut în ultima perioadă afirmații misterioase, chiar după ce a fost surprinsă desfigurată.

Alex Bodi nu suferă deloc după despărțire. Afaceristul a revenit în brațele fostei iubite, Daria Radionova. Cei doi s-au afișat deja împreună și nu se ascund deloc de ochii lumii. Mai mult, ea s-a mutat în casa din care a plecat Bianca, iar cel mai mare șoc a fost apariția unei bijuterii valoroase pe inelul frumoasei rusoaice. Nu a confirmat până acum, dar se pare că Alex ar fi cerut-o de soție pe aceasta.

Alex Bodi este luat în vizorul procurorilor DIICOT

Conform unor surse din interior, Alex Bodi este luat în vizorul procurorilor DIICOT. Printre cei vizaţi de anchetă este şi interlopul Adrian Tâmplaru dar şi soţul Biancăi Drăgușanu. Momentan informaţia nu este una oficială şi este pe surse. În altă ordine de idei, Adrian Tâmplaru este locotenentul lui Clămparu și este specializat în infracţiuni precum trafic de carne vie. Fetele racolate de interlopi erau puse să se prostitueze în cluburi de noapte, unele dintre ele fiind violate, iar altele, vândute.

 

Adauga un comentariu