Local

Ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru, a ajuns la Spitalul de Boli Infecţioase din Iaşi – LIVE VIDEO/TEXT

Publicat: 02 mai 2020

În cursul zilei de sâmbătă, 2 mai 2020, ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru, se va afla în vizită de lucru în două judeţe din Moldova. Nelu Tătaru va fi, între orele 10-11, la Vaslui, ulterior se va îndrepta spre Iaşi. Momentan nu se cunoaşte traseul pe care îl va avea Nelu Tătaru la Iaşi

UPDATE: În aceste momente, ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru a ajuns la Iaşi. Acesta se afla într-o vizită de lucru la Spitalul de Boli Infecţioase din Iaşi.

UPDATE: În jurul orei 12.30, ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru va ajunge la Iaşi. Ministrul se va afla în vizită de lucru la Spitalul de Boli Infecţioase din Iaşi.

UPDATE: ”Astazi am evaluat spitalele din Iaşi. Am fost în vizită la spitalul de Neurochirurgie, Cuza Vodă, Pneumo. Am încheiat vizită la Spitalul de Boli iNfecţioase. Am vrut să văd starea personalului medical, am evaluat pacienţii şi echipamentele aferente. Am evaluat pacienţii COVID, dar şi non COVID. Merg pe principiul că, atâta timp cât avem un personal medical bine pregătit, avem şi calitate ridicată.” a menţionat minstrul Sănătăţii.

\

Comentarii
Adauga un comentariu