Actualitate

Minodora, în ipostaze tandre alături de Dan Bursuc. Ce veste a dat artista la miezul nopții

Publicat: 19 sept. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Minodora în ipostaze tandre alături de Dan Bursuc. Ce veste a dat artista la miezul nopții
În weekend, Minodora a participat la un eveniment la care a fost prezent și Dan Bursuc

Îndrăgita artistă Minodora a fost surprinsă recent în ipostaze tandre alături de Dan Bursuc, la un eveniment organizat în București. După cum se știe, artista și-a clădit o carieră impresionantă în muzică, fiind foarte apreciată de fanii genului. Totodată, Minodora a reușit să câștige și respectul colegilor de breaslă, prin prisma talentului ei.

Lumea artiștilor de muzică de petrecere este una destul de mică, astfel că marea majoritate a lor se cunosc între ei. Astfel, nu e niciun secret că între unii cântăreți se leagă și relații strânse de prietenie. Este și cazul îndrăgitei soliste Minodora, iar dovada o face ultima postare a cântăreței de pe rețelele de socializare, în compania lui Dan Bursuc. Iată cum s-au fotografiat cei doi, în cadrul unui eveniment!

Minodora, în ipostaze tandre alături de Dan Bursuc

Chiar dacă în ultimul timp a apărut tot mai rar pe micile ecrane, artista în vârstă de 44 de ani nu a renunțat la muzică. Dimpotrivă, artista pare să nu rateze nicio ocazie pentru a face atmosferă la petreceri. De data aceasta a cântat în cadrul unui eveniment organizat în București, acolo unde a fost prezent și Dan Bursuc. Solista a publicat câteva fotografii alături de cunoscutul impresar, cu care are o relație strânsă de prietenie. Aceasta a fost însoțită și de soțul ei, dar și de alți colegi de breaslă.

„Astă seară în București, alături de prietenul meu de-o viață, Dan Bursuc, la care țin mult, împreună cu toată echipa lui excepțională, frații Cocoș (frații mei)-viorile gemene, maestrul Georgian Stanciu, maestrul Marin Alexandru… și mai sunt și sunt artiști absolut fabuloși! Un eveniment deosebit! Sunt binecuvântată!”, a scris Minodora, pe contul de socializare.

Imaginile publicate de Minodora în mediul online nu au putut fi trecute cu vederea de către cei care o urmăresc pe rețelele de socializare. Internauții au fost încântați de apariția solistei, dar mai ales de fotografiile alături de Dan Bursuc.

„Sunteți minunați amândoi! Să fiți sănătoși și fericiți!”, „Minodora ești o persoană norocoasă!!! Dumnezeu te iubește!!!”, „Să fiți sănătoși”, „Superbi, bravo!”, au fost doar câteva dintre comentariile celor de acasă, la postarea Minodorei.

Artista a fost la un pas de divorț în trecut

În plan personal, Minodora este căsătorită cu Liviu din 2009 și mereu au pozat în cuplul perfect. Însă chiar dacă din exterior relația lor pare perfectă, se pare că între ei au existat probleme care au făcut-o pe artistă să se gândească la despărțire. Minodora recunoaște că a fost foarte aproape de a divorța, dar ceva a întors-o din drum. Minodora și Liviu sunt foarte fericiți acum și se înțeleg bine din toate punctele de vedere. Totuși, au întâmpinat momente dificile, fiind la un pas de despărțire.

Manelista susține că problemele au apărut după ce s-a născut fiul lor, când lucrurile dintre ei s-au schimbat complet. Conform acesteia, Liviu nu-i mai oferea atenția de care avea nevoie, se răcise foarte mult și nu se mai regăsea alături de acesta. Din acest motiv, Minodora s-a gândit să divorțeze de soțul ei, dar acesta a implorat-o să rămână în viața lui, pentru că nu poate concepe să trăiască fără ea.

„După ce l-am născut pe Marco, 8-9 luni spre un an și ceva… m-am gândit să divorțez. A fost o perioadă de un an și jumătate, în care Liviu era foarte rece cu mine. El era de vină. El este un tip introvertit, dar am trecut de perioada aia. I-am spus că vreau să divorțăm și s-a pus în genunchi în fața mea și a început să plângă. El a zis că nu admite ideea, că își face casă lângă noi să ne fie aproape”, a declarat Minodora.

Adauga un comentariu