Cancan

Mirabela Dauer, ajunsă la o frumoasă vârstă, dezvăluie cine a fost iubirea vieții ei. Artista are o biografie interesantă

Publicat: 28 iul. 2021
_____ Vizualizări 3 Comentarii
Mirabela Dauer ajunsă la o frumoasă vârstă dezvăluie cine a fost iubirea vieții ei. Artista are o biografie interesantă
Mirabela Dauer are o pensie mică pentru zeci de ani de contribuție la statul român

Îndrăgita artistă Mirabela Dauer, în vârstă de 74 de ani, a povestit de curând cine a fost marea ei iubire. Aceasta are o biografie bogată în detalii inedite, din care nu lipsesc două mariaje dar și un copil care a rămas în custodia celui de-al doilea soț. Însă marele ei regret rămâne legat de bărbatul pe care l-a iubit enorm, dar care însă a murit. Cu toate acestea, Mirabela este convinsă că ei se vor revedea undeva, cândva…

Mirabela Dauer este una dintre cele mai cunoscute cântăreţe de la noi, fiind considerată una dintre cele mai bune voci feminine a ultimilor 40 de ani. În anii 80, aceasta era una din artistele preferate de români, alături de Corina Chiriac şi Angela Similea. Ea are la activ 40 de albume lansate şi o mulţime de piese care au făcut furori la noi. Debutul ei în muzică a avut loc în 1963, cu formaţia Roşu şi Negru. S-a înscris apoi la Şcoala Populară de Artă, unde studia alături de Marius Ţeicu şi Marius Popp. Câțiva ani mai târziu, în 1970, a debutat și în televiziune, la emisiunea Tele-Top.

Mirabela Dauer vârstă

Îndrăgita artistă s-a născut pe 9 iulie 1947, la București, astfel că Mirabela Dauer a ajuns la frumoasa vârstă de 74 de ani. În prezent, ea este o femeie divorțată, având la activ două mariaje și un băiat din cea de-a doua căsătorie. Legat de mariajul cu Dan Traian Popovici, Mirabela are amintiri foarte neplăcute. Bărbatul, cu care are un copil, era foarte violent și o agresa fizic frecvent, astfel că în cele din urmă ea a divorțat.

De-a lungul timpului, ea a împărţit scena cu mulți artişti celebri, iar  pentru o bună perioaă de timp, din 2004, a cântat alături de Raoul. A obținut de-a lungul carierei numeroase premii și distincții, însă cea mai onorabilă este, probabil, cea primită de la Ion Iliescu, pe 10 decembrie 2004. Atunci i-a fost oferit Ordinul Meritul Cultural în grad de Cavaler în Muzică pentru întreaga sa activitate.

Mirabela Dauer biografie

Pe numele ei de domnișoară Mirabela Scorțaru, a luat numele primului soț, Willy Dauer, cu care a fost căsătorită cinci ani, și de-acum artista se poate lăuda cu o biografie care se înscrie pe calea succesului. Cel de-al doilea mariaj a durat mai mult, opt ani, din 1972 până în 1980, perioadă când a dat naștere singurului său copil – Dan Alexandru. A doua căsnicie însă i-a lăsat un gust amar, deoarece Dan Traian Popovici o bătea crunt.

Chiar dacă a fost una dintre cele mai îndrăgite artiste, după 58 de ani de activitate, Mirabela Dauer are o pensie infimă, de doar 1300 de lei. Reușește să se descurce grație pensiei de merit pe care a primit-o în timpul guvernării Ponta. De asemenea, ea a precizat că nu a reușit să strângă nicio avere și nici nu are afaceri pe numele ei.

Artista nu a avut noroc în dragoste

De curând, Mirabela Dauer a făcut mărturisiri emoționante în legătură marea ei iubire. Cântăreața a ținut mulți ani ascunsă o mare tristețe cu privire la bărbatul pe care l-a iubit cel mai mult. În urmă cu 21 de ani, Mirabela a întrerupt o relație cu un bărbat despre care are doar cuvinte frumoase de spus. Fostul ei iubit era din America și ea l-a părăsit pentru a-și continua cariera muzicală în România. Bărbatul nu a dorit să vină cu ea în țară și, chiar dacă îi împărtășea sentimentele, cântăreața și-a pus mai presus profesia și dorul de țară.

„Cel mai bun bărbat din viața mea a fost iubitul meu. Atunci a fost singura greșeală a vieții mele. Era în America și eu nu am vrut să rămân acolo și s-a spart toată povestea. Care a durat niște ani. A fost cel mai minunat om pe care l-am cunoscut în viața mea. Dacă eram hotărâtă, eram cea mai fericită femeie de pe planetă. L-am cunoscut în 1996 și ne-am despărțit în 2000. Am plecat din America să fac un album, iar el nu a dorit să vină în România”, își aduce aminte Mirabela Dauer, acum în vârstă de 74 de ani, de acest episod din a ei biografie…

Comentarii
  • LA MULȚI ȘI BINECUVANTAȚI ANI, SCUMPĂ MIRA!NUMELE SCUMP ȘI FRUMOS CA ȘI VOCEA.AI FOST FEBLEȚEA FIICEI MELE,CU TINE A CRESCUT,PE MELODIILE TALE ȘI-ATRĂIT VISURILE ȘI ACUM EȘTI SCUMPĂ NOSTALGIE!TE IUBIM ȘI ÎȚI DORIM TOT BINELE DIN LUME,SĂ NE TRĂIEȘTI,SĂ AVEM PARTE DE TINE CĂT MAI MULȚI ANI ȘI DE ACUM ÎNAINTE !

Adauga un comentariu