Actualitate

Mircea Radu, mesaj pentru Mona Segall după plecarea celor trei chefi: „Îi va fi și mai și mai rău”

Publicat: 19 oct. 2023
_____ Vizualizări 1 Comentariu
Mircea Radu mesaj pentru Mona Segall după plecarea celor trei chefi Îi va fi și mai și mai rău
Mircea Radu consideră că plecare celor trei chefi de la Antena 1 înseamnă practic începutul sfârșitului acestui show

Celebrul prezentator Mircea Radu i-a transmis un mesaj producătoarei Mona Segall, după plecarea celor trei chefi de la show-ul culinar. Fosta vedetă a emisiunii „Din dragoste” consideră că aceștia erau sarea și piperul show-ului. Mircea Radu susține că în aceste condiții, emisiunea nu prea mai are niciun viitor.

O mare isterie s-a creat în social media la aflarea veștii că Florin Dumitrescu, Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu, chefii emisiunii culinare „Chefi la cuțite”, au decis să părăsească acest show de televiziune. Această schimbare de o mare importanță a împărțit lumea în două tabere: cei care îi critică pe chefi, respectiv cei care critică producția de la Antena 1.

Mircea Radu, mesaj pentru Mona Segall după plecarea celor trei chefi

Mircea Radu și-a expus părerea referitor la această discuție, și o amintește și pe Mona Segall, despre care a mărturisit că ea știe cel mai bine cât de importantă era prezența celor trei jurați în cadrul emisiunii.

Prin cadrul unei postări pe Facebook, omul de televiziune Mircea Radu a comentat întreaga situație de la Antena 1, după plecarea celor trei jurați. Vedeta susține că aceștia erau nucleul reality-show-ului de succes, lucru pe care cel mai bine îl știe Mona Segall.

Mircea Radu consideră că producătoarei îi va fi foarte greu să continue după „lovitura sub centură” de care a avut parte, mai ales că, odată cu plecarea celebrilor bucătari, „nimic nu va mai fi cum a fost”.

„Plecarea celor trei chefi e încă știre; s-a intrat în faza de presupuneri. Da, e o lovitură dată Antenei, probabil la fel de grea ca și pentru Pro, acum câțiva ani. Îi pârjolește grila de programe și, mai presus, o rupe la orgoliu pentru că televiziunile trăiesc și din asta, știu emisii făcute din ambâț, nu că erau necesare.

Nici Mona Segall nu se simte bine, loviturile sub centură dor cel mai tare. Îi va fi și mai rău pentru că «Nimeni nu e de neînlocuit» e o vorbă falsă, toxică și tristă ca moartea, care nu se aplică la prezentatori TV; cei trei erau sarea și piperul show-ului, iar producătoarea cunoaște asta mai bine ca oricine. Pentru chefi, nimic nu va mai fi din ce a fost. Dar ei sunt băieți mari, au călcat pedala până la fund, la viteza asta nu mai există nuanțe, va fi sau nu va mai fi deloc. Niciodată.

Dar noi, telespectatorii, unde suntem in povestea asta? Păi unde să fim, pe canapea, în fața televizorului; nu ne întrebăm nici ce fac, nici unde se duc, nici de ce au plecat chefii de la A1 – e posibil să tresărim la întrebarea «pe câți bani s-or fi ușchit de-acolo?» dar numai un pic. Tot ce vrem este umplerea locului rămas gol cu emisii puternice și staruri. Pentru că noi, telespectatorii, vrem sânge pe ecran chiar dacă știm că e ketchup”, a transmis Mircea Radu.

Mona Segall, cel mai de succes producător autohton

Este cel mai mare producător de televiziune din România, aflându-se în spatele emisiunilor „Asia Express” / „America Express” sau „Chefi la cuțite” (de la Antena 1) ori „Dansez pentru tine”, „Vocea României”, respectiv „Românii au talent” (pe când era la Pro TV). Este fiică de documentariști, atât mama, cât și tatăl ei lucrând la Studiourile Buftea, în plin comunism, unde a început și ea ca asistent de regie. Așadar, a copilărit pe platourile de filmare și a cunoscut toată lumea bună a cinematografiei românești ale acelor vremuri.

Începând cu 1992, împreună cu Adrian Sîrbu a creat ceea ce înseamnă Pro TV, alături de o echipă care a făcut istorie în televiziune. Și totuși, din acei oameni de la postul din Pache Protopopescu nu a mai rămas nimeni astăzi. Mona Segall este cea care a produs Dansez pentru tine, Vocea României, Românii au Talent, Alege Asia, Ştii şi câştigi, Roata norocului, Preţul corect, Te uiţi şi câştigi, Ecuaţia Pro, Ministerul comediei şi Vara Ispitelor. Apoi, din 14 aprilie 2014, a ajuns la Antena 1, continuând seria succeselor.

Comentarii
  • Auzi la Mircea Radu, „nimeni nu e de neinlocuit” nu se aplica prezentatorilor tv. Voi sunteti vreo rasa superioara pe acest pamant. Eu, care am urmarit fiecare episod din „Chefi la cutite” in ultimii 4 ani, astept cu nerabdare sa vad alti trei jurati, pentru ca eu unul, de doi dintre fostii, m-am cam saturat. Unii oameni pot fi de acord cu mine, altiii nu, pentru ca de aceea suntem diferiti.

Adauga un comentariu