Cancan

Mirela Vaida a făcut anunțul! După ce Vulpița și Viorel au fost infectați cu COVID-19, acum a fost confirmat un alt caz la Acces Direct

Publicat: 28 iul. 2020
mirela vaida
mirela vaida acces direct

Mirela Vaida a făcut anunțul! După ce Vulpița și Viorel au fost infectați cu COVID-19, acum a fost confirmat un alt caz la ”Acces Direct”. Prezentatoarea TV a mărturisit că, începând de astăzi, nu se va transmite emisiunea live. Toată echipa ”Acces Direct” va sta acasă pentru o perioadă nedeterminată de timp și va ține legătura în permanență cu cei de la DSP.

”Buna dimineata! Aseara, tarziu, s-a confirmat un alt caz de COVID-19, in randul echipei noastre. Pentru ca interactionam zilnic unii cu ceilalti, atragem automat calitatea de “contacti direct” si nu vrem sa ne punem in pericol pe noi si pe ceilalti! Tocmai de aceea s-a luat decizia ca de azi sa stam acasa cu totii, o perioada de timp, tinand legatura cu DSP-ul si respectand toate prevederile legale.

Eu ma simt foarte bine, deocamdata, fara vreun simptom specific si sper sa raman asa! Pentru siguranta mea si a familiei, voi repeta testul PCR in mod periodic! Va multumim pentru intelegere si griji si abia astept sa ne reintoarcem in direct, zilnic! Sunt alaturi de colegii mei aflati deja in izolare si ma rog sa treaca repede si bine peste aceasta perioada! Sa aveti cu totii liniste si sanatate!! Doamne ajuta! ????????”, a scris Mirela Vaida pe contul ei de Instagram.

Vulpița și Viorel, diagnosticați cu COVID-19

Veronica și Viorel Stegaru au fost supuși testului pentru noul coronavirus care a fost pozitiv. De asemenea, Mirela Vaida a comunicat că și-a făcut testul rapid pentru COVID-19 care a ieșit negativ.

Redacția și platoul „Accest Direct” au fost eliberate, aerisite și toate încăperile au fost supuse unui proces de dezinfectare realizat de o firmă specializată. De asemenea, au fost identificate persoanele care au intrat în contact direct cu cei confirmați (contact direct înseamnă, potrivit legii, la mai puțin de 1 metru și jumătate, pentru mai mult de 15 minute fără mască) și au fost trimiși în izolare.

„Doi invitați și un membru al echipei Acces Direct au fost confirmați în urmă cu puțin timp cu noul coronavirus, motiv pentru care ediția de joi, 23 iulie, a fost înlocuită cu o ediție difuzată în reluare urmând ca de mâine emisia să își urmeze cursul firesc.

Echipa Acces Direct a luat toate măsurile impuse de lege pentru stoparea răspândirii virusului COVID-19 și siguranța persoanelor ce au avut un contact direct.

A fost demarată o anchetă epidemiologică, a avut loc dezinfecție, atât în platou, cât și în redacție și au fost trimise în izolare persoanele care sunt considerate contacți direcți”, se arăta în comunicatul trimis de Antena 1.

Adauga un comentariu