Cancan

Mirela Vaida a luat decizia radicală, după ce a fost atacată a doua oară

Publicat: 24 iun. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Mirela Vaida a luat decizia radicală după ce a fost atacată a doua oară
Mirela Vaida a luat o decizie radicala dupa ce a fost atacata pentru a doua oara

Mirela Vaida s-a arătat dezgustată de faptul că a fost pusă, pentru a doua oară, într-o situație periculoasă în spatele căreia a stat agresoarea Antoanela. Prezentatoarea emisiunii Acces Direct a făcut apel public către autoritățile statului să ia măsuri pentru că ea nu se mai simte în siguranță.

Totodată, Vaida a anunțat ce va face în această privință.

Mirela Vaida ia atitudine după ce Antoanela i-a distrus mașina

Prezentatoarea tv a anunțat că a discutat cu avocatul ei despre ceea ce s-a întâmplat zilele trecute, când i-a fost distrus parbrizul mașinii în timp ce ea era în emisie. Mirela Vaida a explicat că va fi reprezentată în justiție, pentru a doua oară, de către același avocat. Vedeta spune că nu se mai teme, dar că s-a săturat să stea în această tensiune și vrea să o curme.

“Domnul avocat Adrian Cuculis se va căuta și de ceea ce mi s-a întâmplat mie alaltăieri, cu prietena mea liberă pe străzi, care distruge tot ce găsește în cale. Domnul avocat mă va reprezenta din nou în fața justiției”, a declarat Mirela Vaida pentru Spynews.

Reamintim faptul că în urmă cu două zile, Mirela Vaida a fost victima unui nou atac, însă de data asta în mod indirect. Parbrizul mașinii i-a fost distrus în timpul în care vedeta tv se afla în emisie. Paznicul a fost cel care descoperit ceea ce s-a întâmplat, iar Vaida a fost anunțată în direct.

Mirela Vaida: Frica și șocul s-au transformat într-o luptă

Prezentatoarea emisiunii Acces Direct a mărturisit pentru sursa citată că nu îi mai este frică, dar a ajuns într-o situație de saturație și exasperare. Mirela Vaida a declarat că frica și șocul pe care le-a trăit anul trecut s-au transformat într-o luptă. Vedeta a precizat că lupta nu este cu agresoarea, ci cu statul român care nu o închide.

“Pare că n-am mai fost, că am fost degeaba. Frică nu mai e, e doar saturație, exasperare. Frica și șocul de anul trecut s-au transformat într-o luptă, lupta care nu e cu o nebună, ci cu statul român, a spus Mirela Vaida la Acces Direct”, potrivit spynews.

În urmă cu un an, Mirela Vaida a fost atacată în direct, când o femeie a pătruns în platoul emisiunii Acces Direct și a aruncat cu un bolovan spre ea. O fracțiune de secundă a făcut diferența dintre o tragedie și un final fericit. Mirela Vaida s-a ferit, iar bolovanul a spart platoul.

Vedeta s-a mutat cu emisiunea de la Antena 1, la Antena Stars

Din 28 februarie, de luni până vineri, de la ora 16:00, emisiunea „Acces Direct’ poate fi urmărită doar pe Antena Stars. va putea fi urmărit exclusiv pe Antena Stars Timp de trei ore, Mirela Vaida le aduce telespectatorilor atât noutăţi din showbiz, cât şi subiecte din sfera socială.

„Durata emisiunii pe Antena Stars este, cumva, firească. Dinamica vieţii şi a evenimentelor ne-a făcut să înţelegem că suntem importanţi pentru oameni, că televiziunile de nişă sunt în creştere, că publicul lor este loial şi are aşteptări să găsească acolo tot ceea ce vrea să afle.

Telespectatorii ne-au arătat un interes foarte mare pentru subiectele pe care le dezbatem zi de zi, fie că vorbim de familii, cazuri sociale, accidente, evenimente tragice, pandemie sau neimplicarea autorităţilor în anumite subiecte. Oamenii simt că au unde să vorbească şi că are cine să îi asculte şi, fără modestie, multe cazuri s-au rezolvat mai repede după anchetele reporterilor nostri. Telespectatorii ne-au fost alături indiferent de oră sau de staţia tv de pe care am emis, iar asta se reflectă deja în rezultatele de audienţă!’, a declarat gazda emisiunii „Acces Direct’, Mirela Vaida.

Adauga un comentariu