Cancan ultimă oră

Mirela Vaida, înlocuită la Acces Direct! Vedeta va pleca în concediu

Publicat: 29 apr. 2021
Mirela Vaida în studioul emisiunii Acces direct
Mirela Vaida în studioul emisiunii Acces direct

Mirela Vaida, înlocuită la Acces Direct! Vestea i-a luat prin surprindere pe fanii vedetei Antena 1, însă nu trebuie să se îngrijoreze. Nouă prezentatoare a emisiunii este îndrăgită de romani. Ce se întâmplă, de fapt, cu Vaida?

Din fericire, este vorba doar despre faptul că prezentatoarea pleacă într-o vacanţă de Paşte, timp de o săptămână. Nu este pentru prima dată când se întâmplă asta, fiind înlocuită destul de frecvent în ultimele luni, atunci când era ocupată cu filmările pentru emisiunea Te Cunosc de Undeva.

Mirela Vaida, înlocuită la Acces Direct!

„De mâine plec într-o mică vacanţă de o săptămână şi la cârma emisiunii o să fiu înlocuită de Alexandra Velniciuc. Sărbători liniştite!”, a anunţat Mirela Vaida în ediţia de astăzi a emisiunii „Acces Direct”. Alexandra este cunoscută de ani buni de romani pentru cariera ei de actriţă, dar şi de prezentatoare.

Multă lume se întreabă ce salariu primeşte Mirela Vaida pentru Acces Direct. Este una dintre cele mai îndrăgite vedete de televiziune din România. Prezentatoarea Antena 1 este şi cântăreaţă, are şi o familie numeroasă, dar reuşeşte să se ocupe de toate cu zâmbetul pe buze. Acum s-a aflat şi ce sume îi intră lunar în cont, din partea şefilor.

Vedeta Antena 1 primeşte, de fapt, două salarii: unul pentru emisiunea Acces Direct şi unul pentru emisiunea Te cunosc de undeva, în care apare în rolul de concurenţă. Cu toate că suma încasată de Mirela nu este deloc una de neglijat, se pare că este însă doar jumătate din ceea ce primea Simona Gherghe, fosta gazdă Acces Direct.

 

În ceea ce privește leafa din emisiunea de zi, aceasta, deși se pliază perfect pe format, iar prezența este este una apreciată, ar încasa un salariu mai mic decât Simona Gherghe. Conform unor surse, citate de Impact, vedeta ar fi plătită pe ediție, în total salariul său ajungând la 5.000 de euro.

„La Acces direct câștigă puțin, comparativ cu Simona Gherghe care lua 10.000 de euro lunar. Când a primit propunerea pentru TCDU (n.r.- Te cunosc de undeva), Mirela a fost tare încântată. A venit fix într-un moment în care alte activități profesionale erau blocate. A cerut 15.000 de euro ca să semneze, dar cred că accepta și mai puțin, atât de mult i-a plăcut proiectul.”

Adauga un comentariu