Cancan ultimă oră

Misterul din spatele numelui de scenă a lui Tzancă Uraganu! Povestea care contrazice tot ce se știa până acum

Publicat: 23 mai 2024
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Misterul din spatele numelui de scenă a lui Tzancă Uraganu Povestea care contrazice tot ce se știa până acum
Misterul din spatele numelui de scenă a lui Tzancă Uraganu! Povestea care contrazice tot ce se știa până acum

Toată lumea îl cunoaște după acest nume, însă puțini știu care este misterul din spatele lui Tzancă Uraganu! Nu și-a ales singur numele, ci totul a pornit în urmă cu foarte mulți ani să fie cunoscut. Iată povestea care contrazice tot ce se știa despre manelist!

Tzancă Uraganu a devenit cunoscut cu acest nume, astfel că puțini îi mai spun Andrei Velcu. Însă, pentru familia cântărețului, numele lui de scenă nu este deloc o noutate, De această dată, Tzancă Uraganu a făcut dezvăluiri despre povestea numelui său, care a început chiar din copilăria lui.

De ce are Tzancă Uraganu acest nume de scenă

Manelistul a vorbit foarte rar despre acest subiect și aproape niciodată nu a spus întreaga poveste a numelui său.A venit momentul ca fanii lui să afle de ce a fost numit Tzancă Uraganu, căci nu el și-a ales acest nume. Cea care a dat startul a fost mama lui, care s-a inspirat dintr-un film la care se uita în acea perioadă.

Așadar, a decis să îi pună porecla ”Tzancă”. În ceea ce privește ”Uraganu”, autorul acestui nume a fost Nicolae Guță. Înainte să fie numit Tzancă Uraganu, artistul era cunoscut după numele de ”Tzancă de la Ploiești”, căci locuia acolo.

„Tzancă vine de la un film la care se uita mama când eram mai mic și mi-a pus de acolo. Nu știu pe film o fi văzut pe timpul acela și îmi spunea așa. Uragannu mi-a pus Guță. Asta am spus-o mereu, pe unde am mai fost, cine m-a mai întrebat, am spus. Înainte îmi spuneau Tzancă de la Ploiești, că așa m-am intitulat. Am făcut o piesă cu Nicolae, m-a anunțat: ”din partea mea, împreună cu Tzancă, uraganul muzicii”. Și de atunci mi-a rămas așa, din 2014. Un nume norocos”, a declarat Tzancă Uraganu, în podcastul Anamariei Prodan.

Ce lecții de stil ”predă” artistul

Tzancă Uraganu pune preț pe felul în care se îmbracă, mai ales la evenimentele la care este invitat să cânte. Ei bine, de fiecare dată când sesizează că alți colegi de breaslă nu fac același lucru, nu ezită să se autosesizeze și să le predea o scurtă lecție de stil.

”Să vă fie rușine la ăștia care mergeți seara la locale în izmene! Huaaaa! Fac referire la lăutarii care cântă la restaurant seara în izmene. De capul vostru să fie de ultimii amărâți! Mă țin de voi!”, a scris artistul la postarea pe care a făcut-o pe pagina de Instagram.

Adauga un comentariu