Funny

Misterul „perucii” a fost elucidat. Cum arata Neti Sandu in realitate. Imagini inedite realizate ieri, in parcul Herastrau

Publicat: 26 mart. 2019
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Misterul perucii a fost elucidat. Cum arata Neti Sandu in realitate. Imagini inedite realizate ieri in parcul Herastrau
9

Neti Sandu apare pe ”sticla” de mai bine de 20 de ani, oferind telespectatorilor horoscopul si predictiile astrologice. Neti este sexagenara insa are, in continuare, un spirit vesel si tanar. In spatele aparentelor, totusi, celebra horoscopista a fost supusa unor incercari foarte grele ale destinului, inclusiv despartirea de marea sa iubire, in 1995, chiar inainte sa debuteze in televiziune. Declarandu-se o singuratica si marturisind ca a suferit foarte mult de-a lungul vietii, Neti Sandu a fost vazuta, de cele mai multe ori, singura. Totusi, CANCAN.RO a intalnit-o pe Neti Sandu in Herastrau, la plimbare. Si iata ca nu era singura, ci impreuna cu doua fete frumoase alaturi de care, din ceea ce se poate observa in filmarile respective, se simte foarte, foarte bine.

Neti Sandu are o poveste de viata impresionanta. Vorbeste telespectatorilor despre rolul extraordinar pe care il au planetele in viata fiecaruia dintre noi, fiind ea insasi o dovada incontestabila ca destinul, la diferite intervale de timp, ne supune unor examene extrem de dificile. Despartirea de marea sa iubire, asa cum spune chiar Neti Sandu, a avut ca reper esential planetele Saturn si Jupiter.

„Inainte sa intru la PRO TV s-a intamplat, cu doua saptamani inainte. Nu a fost vorba de coincidenta, a fost vorba de mai multe elemente. Situatia care generase asta era cauzata de un Saturn, care trebuia sa incheie un lucru si pe loc sa declanseze altul. Mai e un lucru. Saturn incheia o etapa, iar Jupiter dadea drumul altei etape. Tocmai pentru ca al treilea element intrase in joc s-a intamplat asta, si pe care nu il prefiguram, de-asta astrologia e nemaipomenita, chiar daca faci rationamente si calcule”, dezvaluia Neti Sandu pentru „Adevarul”, acum cativa ani.

Mai multe AICI

Adauga un comentariu