Actualitate

Modele de unghii pentru Crăciun. Cum să-ți alegi manichiura potrivită pentru Sărbătorile de iarnă

Publicat: 23 nov. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Modele de unghii pentru Crăciun. Cum să-ți alegi manichiura potrivită pentru Sărbătorile de iarnă
Pentru sezonul festiv există o multitudine de modele speciale

Cu ajutorul numeroaselor modele de unghii pentru Crăciun te poți pregăti cum se cuvine pentru sărbătorile de iarnă. În funcție de gusturi, poți alege din culorile specifice Crăciunului. Dacă nu îți dorești să dai o grămadă de bani la salon, pe YouTube sunt disponibile foarte multe tutoriale. Astfel, îți poți face o manichiură de poveste, chiar la tine acasă. Un exemplu de astfel de manichiură este french-ul înzăpezit. Modelele de unghii de sărbătoare pot fi aplicate pe orice tip de unghii.

Cu toate acestea, pentru ca manichiura să arate bine, trebuie să avem grijă de mâinile noastre. Prin urmare, pielea mâinilor trebuie să fie mereu hidratată, iar atunci când ne spălăm pe mâini, trebuie să folosim mișcări delicate. Numai așa, ne vom asigura că manichiura noastră va rezista cât mai mult. De asemenea, din poșetă nu poate lipsi pila de unghii.

Ce modele de unghii de Crăciun se poartă anul acesta

Pentru sezonul rece au fost create modele speciale de unghii cu gel. Acestea pot fi realizate pe unghia naturală, cu ojă clasică, semipermanentă sau cu gel. De asemenea, oja poate fi sidefată sau mată, decorată cu strasuri sau sclipici. Pentru a străluci pe toată durata sărbătorilor, cele mai potrivite culori sunt roșu, auriu, albastru sau verde. O primă idee ar fi unghiile verzi cu model de lumințe pentru brad. Beculețele pot avea mai multe culori și pot fi reliefate. Astfel, vei purta cu tine lumina sărbătorilor oriunde ai merge.

Pentru cele ce îl așteaptă cu nerăbdare pe Moș Crăciun, cu ajutorul tehnicii de nail art îl puteți purta mereu alături de voi. De exemplu, alegeți să vă colorați unghiile în culori diferite, cum ar fi albul, roșul și verdele. Apoi, fiecare unghie poate avea un model diferit, în 3D, ca fulgi de nea, bomboane și, desigur, chipul lui Moș Crăciun. La rândul lor, și renii lui Moș Crăciun ne trimit cu gândul la Crăciun. Acest model poate fi purtat pe unghii cu gel.  Și de această dată, culorile pot diferi de la o unghie la alta. Pe unghia degetului mic poți alege model de fulgi de zăpadă, pe cea a degetului inelar, un cuvânt ca “joy”, care să reprezintă atmosfera Crăciunului, iar pe degetul mijlociu, renul cu nasul roșu al Moșului, îmbrăcat în haine de sărbătoare.

Cum să-ți faci o manichiură de poveste

Ca și în cazul manichiurii de toamnă, pentru a avea unghii frumoase nu este neapărat nevoie să mergi la salon. De asemenea, nici nu ai nevoie de cursuri speciale. Înainte de aplicarea ojei și a modelelor, trebuie să ai grijă de mâinile tale. Astfel, unghiile trebuie să fie mereu curate, iar din poșetă nu trebuie să îți lipsească pila de unghii. Dacă vrei să îndepărtezi oja semipermanentă acasă, alege un dizolvant fără acetonă. Îngrijirea mâinilor este la fel de importantă ca a unghiilor. Din acest motiv, mâinile trebuie să fie mereu hidratate, iar atunci când te speli pe mâini trebuie să folosești mișcări delicate.

Un model simplu de realizat acasă este french-ul înzăpezit. Pentru această manichiură, ai nevoie doar de un burețel pe care să-l înmoi în ojă sau lac și apoi să tapotezi vârful unghiilor. Așadar, atunci când vine vorba de modele de unghii pentru Crăciun, limita este imaginația și priceperea manichiuristei.

Adauga un comentariu