Magazin

Monica Birladeanu, din nou GOALA PUSCA pe Facebook! – FOTO

Publicat: 30 oct. 2012
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Monica Birladeanu din nou GOALA PUSCA pe Facebook - FOTO
1

Dupa ce in august s-au despartit, zvonurile unei impacari dintre ei au aparut imediat ce Bobby Paunescu a postat pe pagina lui de Facebook cateva imagini cu Monica Birladeanu goala. O noua astfel de fotografie publicata de regizor in spatiul virtual readuce in discutie aceasta posibilitate, scrie libertatea.ro.

Dupa postarea primului calup de fotografii in care Monica Birladeanu apare goala, in casa din New York a regizorului Bobby Paunescu, acesta din urma a negat zvonurile potrivit carora s-ar fi impacat, explicand ca pe vremea cand au fost realizate instantaneele incerca un nou aparat foto, iar acum s-a gandit sa le publice.

Iar din sedinta foto cu pricina se pare ca ar mai fi si alte imagini. O noua „rezerva” a fost aratata publicului pe profilul de Facebook al producatorului. In imagine realizata in semiintuneric apare silueta unei brunete, ce pare sa fie chiar fosta lui iubita, Monica Birladeanu.

Monica si Bobby s-au cunoscut la inceputul anilor 2000. Cei doi au recunoscut ca sunt impreuna in 2004, desi se vehicula de prin 2001 ca frumoasa actrita si regizorul formeaza un cuplu.

Adauga un comentariu