National

Monica Pop, despre vindecarea lui Cătălin Botezatu de COVID-19 acasă: „Foarte bine a făcut!“

Publicat: 18 apr. 2021

Medicul Monica Pop, fostul manager al Spitalului de Urgenţe Oftalmologice din Bucureşti, a apreciat faptul că designerul Cătălin Botezatu a ales să se trateze acasă de COVID-19 și că s-a vindecat.

Cătălin Botezau s-a trata acasă deși acesta face parte din categoria persoanelor cu risc. Creatorul de modă a fost infectat cu COVID-19 şi din fericire s-a vindecat, deşi a avut mai multe probleme de sănătate de-a lungul timpului.

„E un lucru deosebit ce s-a întâmplat aici, pentru că dânsul oricum, nu avea cum să nu aibă imunitatea scăzută, din moment ce făcea tratament polichimioterapic şi cu toate astea a făcut o formă uşoară şi asta spune foarte mult. Mă bucur foarte mult că aţi pomenit lucrul acesta şi bravo celor care au spus prima dată, pentru că este într-un fel o încurajare. Ne-am săturat să auzim numai de nenorociri, de morţi, de drame, de pacienţi care sunt foarte mulţi, că în Terapia Intensivă nu mai sunt locuri. Spre încurajare, absolut nimic. Oamenii nu au o susţinere psihică, oamenii sunt căzuţi moral, unii care nu au nicio boală şi nu au niciun fel de problem“, a spus Monica Pop.

Monica Pop: „Nu se poate ca oamenii să fie descurajaţi în halul ăsta“

Fostul manager al Spitalului de Urgenţe Oftalmologice din Bucureşti a menționat că nu este normal ca oameni isă fie descurajați să se tarteze acasă dacă forma bolii este una ușoară.

„S-a tratat acasă şi foarte bine a făcut, având în vedere că a avut o formă uşoară. Iată că şi oamenii care au boli severe se pot vindeca acasă şi să facă o formă care nu este foarte gravă (…) Nu se poate ca oamenii să fie descurajaţi în halul ăsta. Este o infuzie de rău peste tot şi nu e normal”, a menționat Monica Pop.

Cătălin Botezatu s-a tratat acasă de COVID-19

Designerul a povestit ce simptome a avut după ce și-a dat seama că s-a infectat cu noul coronavirus.

„Da, am avut COVID. Mi-a fost foarte frică pentru că nu știam cum reacționează organismul fiind una dintre persoanele cu risc, dar am avut o formă ușoară. Nu am avut miros, așa mi-am dat seama. Am început să mă parfumez mult de tot și am văzut că nu miros”, a spus Cătălin Botezatu.

La control, la un spital din Istanbul

După ce s-a vindecat de COVID-19, Cătălin Botezau a mers la Istanbul ulterior, unde a fost testat de medici.

„Apoi am fost la Istanbul, mi-am făcut toate testele de plămâni. Când treci prin cinci operații de la un cancer nu e prea ușor. Sunt extrem de optimist. Am mai făcut încă o operație pentru că doctorii s-au speriat crezând că s-a mai întâmplat ceva. Nu s-a întâmplat, din fericire a fost o operație simplă, reușită. Da, sunt mândru că m-am vindecat de cancer și mă laud, datorită mie foarte mulți oameni au ajuns la aceste clinici din Turcia. Și dacă în România li s-au dat verdicte fatale, mergând acolo, pe urmele mele, acești oameni trăiesc, s-au operat, au scăpat cu viață”, a declarat creatorul de modă.

Comentarii
  • Daca murea, ce mai spunea vraciul Monica Pop ? In afara ca se afiseaza la haznaua 3 nu inteleg ce vrea sa demonstreze. Pana si regina Marii Britanii a purtat masca la inmormantare. La noi, vine un saman din Bucuresti si indruga numai bazaconii pe la antene. De ce ? Cine baga monede in acest tonomat sa cante melodii anticovid ? Cu astfel de specimene nu o sa ajungem niciodata din urma tarile civilizate…..

Adauga un comentariu