Cancan

Monica Tatoiu îi oferă câteva sfaturi impresarei Anamaria Prodan. Ce spune despre divorțul de Laurențiu Reghecampf

Publicat: 19 oct. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Monica Tatoiu îi oferă câteva sfaturi impresarei Anamaria Prodan. Ce spune despre divorțul de Laurențiu Reghecampf
Monica Tatoiu spune că ea și Anamaria Prodan seamă în foarte multe privințe și i-a dt câteva sfaturi cu privire la situația în care se află

Cunoscuta femeie de afaceri Monica Tatoiu a ținut să-i ofere anumite sfaturi soției lui Laurențiu Reghecampf, Anamaria Prodan. Aceasta a precizat că la rândul ei a trăit trădarea bărbatului iubit și știe prin ce trece impresara. Totodată, Monica Tatoiu a precizat și faptul că același lucru i-a făcut și ea primei soții a lui Reghe.

Monica Tatoiu a avut o primă reacție după ce s-a aflat de divorțul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf. Cunoscuta femeie de afaceri spune că ea și impresara au personalități asemănătoare, că sunt impulsive și că sunt obișnuite să conducă.

„E greu să trăiești cu o femeie cu personalitatea ei sau a mea. Eu am învățat să tac mult. Mediul e propice. Am citit declarația ei. Unei femei care a fost obișnuită să conducă este foarte greu să accepți și atunci fiecare reacționează. Ea este impulsivă, ea nu vrea să divorțeze. Dar dragoste cu forța nu se poate”, spune Monica Tatoiu.

Monica Tatoiu, sfaturi pentru Anamaria Prodan

Aflată la cel de-al treilea mariaj, Monica Tatoiu a vorbit despre divorțul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf. Astfel, afacerista i-a oferit câteva sfaturi impresarei, mărturisind că a trăit pe propria piele trădarea bărbatului iubit. Intervenția Monicăi Tatoiu vine după ce Anamaria Prodan a transmis un comunicat prin care explica decizia luată în legătură cu mariajul său. Impresara a spus că l-a iertat pe Reghecampf și îl așteaptă în sânul familiei. În acest sens, Monica Tatoiu precizează că a trăit și ea, la un moment dat, trădarea bărbatului iubit, sfătuind-o pe impresară să-și protejeze copiii în această perioadă.

„Eu i-am spus Anamariei! Nu e bine! E greu să trăiești cu o femeie cu o personalitate ca a ei. Eu am avut un proces cu ea. Unei femei care a fost obișnuită să conducă îi e foarte greu să accepte. E foarte greu să ai un eșec după ai avut succes non-stop. Dar dragoste cu forța nu se poate! Ea nu poate admite asta! Eu i-am spus ei de multe ori. Pe măsură ce îmbătrânești, fii înțeleaptă! Bărbatul se apropie de criza de erecție! Clar e criza de erecție! Bărbatul nu e monogam! Trebuie să fii răbdătoare, să lași de la tine”, a spus Monica Tatoiu.

Roata se învârte

Mai mult, Monica Tatoiu este de părere că femeia care nu luptă pentru bărbat își merită soarta indiferent de situație. De asemenea, afacerista a reamintit faptul că Anamaria Prodan a făcut același lucru cu prima soție a lui Reghe. Totodată, ea crede că la fel va păți la un moment dat și Corina Caciuc.

„În viață trebuie să te gândești pe ce-ți clădești fericirea! E frumoasă fata asta acum, dar și ei o să-i cadă pielea într-o zi. I se va întâmpla la fel! Femeia aia crede că dacă e tânără și i-a făcut un copil, gata! Copilul te leagă de moment, dar bărbatul care te-a înșelat o dată mai înșeală și a doua oară. Femeia, dacă nu luptă pentru bărbat, își merită soarta. Dar trebuie să fim atenți la copii. Și Anamaria a făcut la fel cu prima soție! Lacrimile generează durere șapte generații”, a adăugat femeia de afaceri.

Anamaria Prodan l-a iertat pe Reghecampf

Impresara Anamaria Prodan a făcut luni primul anunț oficial după ce Laurențiu Reghecampf a anunțat divorțul. Agentul FIFA susține că Reghe a înțeles greșeala făcută și că va sta aproape de familia sa.

„Noi, sufletele mărețe ale familiei Reghecampf și Prodan, l-am iertat pe Laurențiu Reghecampf și am înțeles că el, sufletul superb și sclipitor, bun și credul a realizat greșeala și va sta probabil și mai aproape de familia lui, în ciuda celor care așteptau și își frecau mâinile de fericire că vor vedea, în direct, declinul unei DINASTII. Niciodată nu veți vedea așa ceva la noi! Ce dovadă mai mare de iubire, respect și recunoștiință putem noi, familia, să-i oferim SOARELUI NOSTRU, Laurențiu Reghecampf?”, a reacționat impresara. Iar referitor la ce a spus Monica Tatoiu, cu siguranță, toate acele sfaturi îi vor prinde bine soției lui Reghecampf, Anamaria Prodan.

Adauga un comentariu