Cancan ultimă oră

Anamaria Prodan, prima reacție după ce au apărut imagini cu soțul ei, Laurențiu Reghecampf, alături de Corina

Publicat: 15 oct. 2021
Laurențiu, Anamaria și Corina
Laurențiu, Anamaria și Corina

După ce vineri, 15 octombrie 2021, în presă au apărut imagini cu Laurențiu Reghecampf, alături de Corina, iubita sa, Anamaria Prodan a reacționat.

Aceasta a anunțat faptul că luni va comunica tuturor decizia familiei cu privire la soțul său, Laurențiu Reghecampf.

„❤️❤️❤️Multumesc tuturor Pt mesaje. ❤️❤️❤️Luni am sa postez declaratia oficială a familiei mele si am sa anunț decizia noastră cu privire la LAURENTIU REGHECAMPF !”, se arată în mesajul postat de Anamaria Prodan Reghecampf.

Postare Anamaria Reghecampf
Postare Anamaria Reghecampf

Laurențiu Reghecampf și iubita sa, Corina, surprinși în ipostaze tandre

Speculațiile au luat sfârșit în cea mai discutată despărțire din România. Au apărut primele imagini cu Laurențiu Reghecampf și iubita sa, Corina. Nu este pentru prima dată când cei doi sunt văzuți în același loc însă, niciodată nu au fost surpinși atât de apropiați. Aceștia par extrem de fericiți împreună,

Antrenorul se pare că trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de noua sa iubită, Corina. De asemenea, conform informațiilor apărute în presă, cei doi ar urma să devină în scurt timp părinți.

Primele și singurele imagini cu Laurențiu Reghecampf și Corina împreună

Conform imaginilor publicate de SpyNews.ro, nu mai are rost să menționăm cât de fericit pare antrenorul de la Craiova. Putem afirma acest lucru ținând cont de zâmbetul de pe chipul lui care este unul molipsitor. Totuși, nici nu avea cum să fie altfel. Din câte se vede, partenera sa face parte din categoria femeilor foarte drăgăstoase.

Reghe și Corina s-au bucurat și de o ieșire în natură și nu au pierdut ocazia de a imortaliza momentul. Din imagini reiese că șatena este topită după antrenor, nedezlipindu-se de acesta.

Văzând aceste imagini, putem afirma că, cei doi, cuprinși de flacăra iubirii, se bucură în fiecare moment de prezența celuilalt și așteaptă cel mai important moment din viața unui cuplu: să devină părinți. Vom vedea în curând cum va evolua această relație.

Adauga un comentariu