National

Mugur Mihăescu are o reacţie dură la declarațiile lui Klaus Iohannis: Închidem HoReCa pentru a avea alegeri pe 6 decembrie

Publicat: 20 oct. 2020
Mugur Mihăescu are o reacție dură la declarațiile făcute de Klaus Iohannis
Mugur Mihăescu are o reacție dură la declarațiile făcute de Klaus Iohannis

Cunoscutul actor Mugur Mihăescu are o reacţie dură la declarațiile lui Klaus Iohannis. Actorul demontează conferinţa de presă susţinută de președinte în cursul zilei de luni, 19 octombrie 2020.

Fost actor la Vacanța Mare, Mihăescu explică faptul că singurul lucru pe care l-a înţeleg din conferinţa de presă este că preşedintele închide HoReCa pentru a putea avea alegeri pe data de 6 decembrie.

Mugur Mihăescu consideră că președintele ia decizii greşite

Într-un clip video postat de actor pe o reţea de socializare, acesta îl critică pe Klaus Iohannis. Mugur Isărescu considera ca președintele ia decizii greşite şi că închiderea HoReCa pare a fi o decizie luată tocmai pentru a putea organiza alegerile parlamentare de pe data de 6 decembrie 2020.

„Bună seara d-le preşedinte Iohannis. Am ascultat cu mare interes declaraţia dvs. de la Cotroceni, din seara aceasta şi, ca orice cetăţean responsabil, sunt de acord. Trebuie să închidem HoReCa, teatre, şcoli, sport, pentru ca în decembrie să putem avea alegeri Apoi, le vom deschide din nou înainte de alegeri. Vom avea alegeri. Ca de obicei, cum am avut şi la precedentele alegeri, vom avea chefuri spontane ale susţinătorilor, pe care nu putem să îi împiedicăm să sărbătorească victoria, nu-i aşa? Se vor face în cel puţin 3.300 de localităţi, cum s-a întâmplat şi la alegerile trecute. După care ne vom infecta iar şi vom închide, din nou, HoReCa, teatre, şcoli. Şi sportul. Păi, dom’ preşedinte, îmi dă cu minus. Adică, sunt vreo câteva milioane de oameni cărora le cereţi să se sacrifice. Care nu vor mai avea locuri de muncă până atunci. Care nu vor mai avea bani. Vor avea copiii făcuţi ‘ţăndări’ de la şcolile online fără internet (…) Şi s-ar putea ca oamenii să aibă la alegeri o altă opţiune.

Aşa că, sfatul meu, dacă vreţi să le câştigaţi, gândiţi-vă de două ori dacă le organizaţi acum sau nu. Dar, oricum, dacă le organizăm, ştim ce facem: înainte de Revelion închidem Horeca, şcoli, teatre şi sport (…) Vă doresc multă sănătate. Multă baftă la alegeri!”, îşi încheie Mihăescu postarea video.

România sub semnul COVID-19. Situație tot mai dificilă în țară

România se confruntă cu o creștere alarmantă a numărului de cazuri COVID-19. În ultima săptămână, România a avut o medie de peste 4.000 de cazuri noi de COVID pe zi. Totuși, procentele sunt unele uriașe dacă e să ținem cont că în ziua de luni, 19 octombrie 2020, din numărul de aproximativ 8000 de teste făcute, peste 2500 au ieșit pozitive. Asta înseamnă o rată de pozitivare de peste 30%.

Primele voci din lumea medicală care încep să spună că au ajuns să aleagă cine trăieşte şi cine nu, au început să apară. Conform medicului şef de la UPU din cadrul Spitalului Județean de la Ploiești, personalul de la spitalul amintit alege deja pe cine să interneze la Terapie Intensivă şi pe cine să nu interneze:

„Trebuie să alegem dintre ei, în momentul în care se creează un loc sau două în Terapie Intensivă, trebuie să alegem dintre cei șase, de exemplu, care ar necesita îngrijire pe cel care pare cel mai indicat să intre pe un loc eliberat”, a mărturisit Violeta Tănase la Digi 24.

În continuarea declaraţiilor şocante, medicul a afirmat că, dacă ar fi pusă să aleagă dintre o persoană tânără şi un bătrân, Violeta Tănase a menţionat ca, ca medic, l-ar alege pe tânăr: „nu știu dacă este o poziție generală a colectivului, dar eu, ca medic, da”.

Comentarii
  • Decât să te plângi mai bine du-te la munca, vinzi bere de 3 lei cu 10 și te plângi că nu ai bani din ce trăi. Ai jecmănit destul cu terasele tale și restaurante . Plătești oamenii cu minim pe economie sa faci tu bani mie îmi spuneți de voi și câtă băutură ai vândut fara bon fiscal și facturi mi-ar fi rușine. La munca .

  • Nu fi rau. Sa nu uitam ca a fost un artist o valoare incontestabila! Cine se mai maimutarea asa la TV? Sa uitam repede toti de pandemie si sa mergem toti sa mancam la „HORECA” sa ii intretinem neamul.

Adauga un comentariu