Prima pagină » Cancan » Mugur Mihăescu are o vilă de lux în Pipera. Actorul a asfaltat din banii săi drumul din fața casei

Mugur Mihăescu are o vilă de lux în Pipera. Actorul a asfaltat din banii săi drumul din fața casei

13 mai 2024, 10:42, 1 ,
BZI.ro, în Cancan

Mugur Mihăescu și soția sa Rodica au o vilă de lux în cartierul Pipera pe care și-au construit-o în urmă cu 20 de ani. În prezent, actorul este foarte mulțumit de locuința sa cu toate că în urmă cu câțiva ani voia să o vândă. Totodată, Mugur Mihăescu a făcut multe amenajări la curte și nu în ultimul rând a asfaltat singur drumul din fața casei.

Actorul Mugur Mihăescu a atins notorietatea și succesul financiar datorită proiectului de televiziune „Vacanța Mare”. Născut în Craiova, el s-a stabilit de mulți ani în București, inițial locuind în chirie în cartierul Drumul Taberei, după care și-a achiziționat un apartament în Capitală.

Mugur Mihăescu are o vilă de lux în Pipera

Mugur Mihăescu și soția sa, Rodica, locuiesc în prezent într-o vilă de lux situată în zona Pipera din București. Casa, pe care actorul intenționa să o vândă în urmă cu câțiva ani, are o priveliște spectaculoasă și nu-i lipsește curtea spațioasă.

În 2004, Mugur Mihăescu și-a construit de la zero o vilă de lux în cartierul Pipera. Acum, actorul locuiește doar cu soția sa, întrucât fiica lor, Ivona, se află în Marea Britanie. Proprietatea este una impresionantă și este evaluată la aproximativ 800.000 de euro, potrivit celor de la Click.

Vila actorului dispune de multiple dormitoare și băi, o sufragerie spațioasă cu șemineu, decorată cu numeroase tablouri și mobilier de lux, inclusiv o canapea din piele. În interiorul vilei se găsește chiar și o piscină, iar acoperișul vilei este acoperit cu gazon, după cum a povestit însuși actorul.

Casa lui Mugur Mihăescu este înconjurată de o grădină generoasă, cu numeroși copaci și flori. Mai multe imagini cu vila lui Mugur Mihăescu au fost prezentate în emisiunea Acces Direct.

Are o grădină imensă, livadă și a asfaltat singur drumul din fața casei

Văzută de sus, casă actorului este doar o pată verde. Nu are acoperiș, la ultimul nivel fiind o terasă pe care a plantat iarbă. De asemenea, are o grădina cu livadă imensă, cu roșii, zarzavat și tot felul de legume. Cât despre drumul de acces spre locuință, acesta a fost realizat pe banii lui Mugur Mihăescu.

„Mi-am asfaltat strada pe banii mei, 330 de metri de stradă. Eu și niște vecini am strâns bani și am asfaltat-o în întregime. Bineînțeles că figurează ca și cum ar fi fost reabilitată de primărie”, povestea Mugur Mihăescu în urmă cu ceva timp.

Actorul a mai mărturisit că s-a gândit de mai multe ori să părăsească România, însă nu a putut să facă acest pas.

Comentarii
  • Când va asfalta și alte drumuri, care nu trec prin zona lui de interes, să nu mai spuneți cu alt articol.
    Până atunci, e un cocalar.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *