National

Mugur Mihăescu, declarat colaborator al Securităţii la câteva zile după ce a ieşit la protestele din Piaţa Victoriei. Iată reacţia artistului

Publicat: 14 iul. 2020
Mugur Mihăescu

Mugur Mihăescu a fost declarat colaborator al Securităţii la câteva zile după ce a ieşit la protestele din Piaţa Victoriei. Artistul a avut o reacţie în legătură cu acuzele care i se aduc şi susţine că marţi, 14 iulie 2020, la ora 18, va ieşi şi va face câteva declaraţii, prezetand dovezi în acest sens.

Mugur Mihăescu declarat colaborator al Securităţii, care este reacţia artistului

Conform lui Mugur Mihăescu, cunoscut pentru rolurile pe care le-a avut în cadrul show-ului Vacanta Mare, a explicat că scoaterea de la naftalină unor astfel de aberaţii nu reprezintă decât doar o încercare de discreditare, o cale de atac pentru el şi la adresa familiei lui. Acesta susţine că este atacat pentru că este o voce auzită care spune adevărul. Atacurile sunt lansate, conform lui Mugur Mihăescu, de către securişti:

”Știu că vor să mă discrediteze, că vor să mă atace, că îmi vor ataca familia. Au încercat de mai multe ori să scoată bau-baul și să mă discrediteze. Ei mă atacă pentru că sunt o voce, pentru că spun adevărul. Micii securiști mă fac în toate felurile: Garcea, Leana, prostul, idiotul, astea sunt tipice pentru Securitate. De ce le este frică? Că voi candida la ceva? Eu nu candidez la nimic, eu candidez la o viață reală! Ei nu vin cu argumente, vin direct cu concluzii: ești penibil Leano, ești prost Garcea! Toate informațiile le veți afla la ora 18.00, pe pagina mea de Facebook”, a spus Mugur Mihăescu, la Realitatea Plus.

Documentele CNSAS au apărut la scurt timp de la protestele anti Legea Carantinarii

Interesant este faptul că documentele acestea au fost date publicităţii la scurt timp după ce Mugur Mihăescu a fost prezent în Piaţa Victoriei, acolo unde a protestat împotriva deciziilor luate de Guvernul Orban şi în legătură cu legea Carantinarii. Totuşi, dezvăluirile vin şi în contextul în care Mugur Mihăescu a devenit consilierul personal al primarului Bucureştiului, Gabriela Firea.

”Primarul General al Capitalei, Gabriela Firea, îşi completează echipa cu un nou consilier personal, care va avea că principală responsabilitate relaţia dintre municipalitate, prin toate instituţiile acesteia, cu Centrul Istoric al Bucureştiului, pe toate planurile: urbanistic, comercial, cultural, curăţenie, ordine publică etc. În urma consultării cu membrii Asociaţiei Comercianţilor din Centrul Istoric al Bucureştiului, persoana desemnată să ocupe această funcţie este vicepreşedintele ACCIB, Mugur Mihăescu“, precizează Primăria Capitalei într-un comunicat de presă.

Mugur Mihăescu, la proteste: Sunt aici să apar Guvernul

” Nu am mai ieşit într-o piaţă din 1989. V-aş ruga să mă ascultaţi cu atenţie până la capăt. Dragii mei, vă rog să ascultaţi cu atenţie, eu sunt aici să apar Guvernul. Eu sunt aici ca să apărăm legea, bună, proastă, aşa cum este ea suntem datori să apărăm o lege care este votată. Totuşi, când se dă o lege care poate pune în pericol drepturi fundamentale ale omului, sunt aici să îi ajut să nu facă greşeală de a da legea pe genunchi, sau noaptea că hoţii şi să gândească că un croitor. Să măsoare de 10 ori

Sunt aici să ajut pe domnul Iohannis, pe preşedintele ales, vreau să ajut pe domnul Iohannis, pentru că ştiu că în toamna, va pune în practică o lege votată la referendum în România şi anume un Parlament unicameral cu 300 de parlamentari, îi mulţumesc de pe acum, pentru că este cel mai puternic preşedinte.

Comentarii
Adauga un comentariu