Cancan ultimă oră

Mulți au spus că se iubește cu bărbați, iar acum Cătălin Botezatu a făcut un anunț cu totul neașteptat

Publicat: 11 mai 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Mulți au spus că se iubește cu bărbați iar acum Cătălin Botezatu a făcut un anunț cu totul neașteptat
Cătălin Botezatu a vorbit despre relațile sale amoroase, dar a ținut să clarifice și zvonurile legate de orientarea sa sexuală

Cătălin Botezatu a făcut o dezvăluire de senzație într-un interviu din mediul online, unde a răspuns la o întrebare controversată care se află de foarte mult timp pe buzele tuturor, recunoscând cu subiect și predicat că nu ar spune ”nu” unei relații cu un alt bărbat.

Designerul a ținut să clarifice, de altfel, orice zvon în ce privește gesturile sale, mărturisind că s-a iubit cu sute de femei, însă a avut parte de mai multe experiențe. Acesta a vorbit despre relațile sale amoroase, dar a ținut să clarifice și zvonurile legate de orientarea sa sexuală. El și-a asumat orice lucru și a recunoscut că dacă ar fi să se îndrăgostească de un alt bărbat, ar spune-o public.

Cătălin Botezatu: „Mă simt bine să fiu plăcut de femei, dar și de bărbați”

Creatorul de modă a spus și că a auzit foarte multe zvonuri care aveau ca subiect viața sa personală și gusturile sale în materie de relații. El a spus că nu a fost deranjat neapărat de faptul că s-a spus că ar fi gay, dar le-a dat replica celor care l-au acuzat pe nedrept, susținând că s-a iubit până acum cu sute de femei.

„Mă simt bine să fiu plăcut de femei, dar și de bărbați. Da, recunosc, pot să spun? Am făcut, nu pot să fiu ipocrit. Am fost la show-uri, gangbang-uri, unde se putea întâmpla orice. Dar, a fost acea limită pentru mine pe care nu am depășit-o. Dar dacă sar puțin pârleazul, și ce? Dacă va fi ceva, doamne ferește, să mă îndrăgostesc de un bărbat, că ființa e aceeași, da, spun!”, a mărturisit Cătălin Botezatu.

Cătălin Botezatu se mută în Bali

Când se va retrage acolo, vrea să își deschidă și un hotel pentru turiști, de care să se ocupe personal. Afacerea din țară deja îi merge bine și îi aduce succes peste hotare, dar vrea să se reprofileze în timp.

„Spre bătrânețe, am făcut deja niște achiziții în acest sens, mă voi retrage în Bali, am spus-o deja. Acolo voi construi un hotel boutique de care chiar să am grijă. Bine, nu știu când, aș vrea, nu am spus că știu. Aș vrea, poate să fie la anul, poate să fie peste 10 ani”, a mărturisit Cătălin Botezatu.

Adauga un comentariu