Cancan ultimă oră

Narcisa ar fi câștigătoarea „Chefi la cuțite”, sezonul 9. Concurenții calificați în Semifinală

Publicat: 14 iun. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Narcisa ar fi câștigătoarea Chefi la cuțite sezonul 9. Concurenții calificați în Semifinală
Narcisa Birjaru, câștigătoarea Chefi la Cuțite din ultimul sezon, și-a găsit un job extrem de avantajos

Finala Chefi la Cuțite este foarte aproape. Aceasta are loc miercuri, 16 iunie 2021, de la ora 20:00 la Antena 1. Ultimul battle din acest sezon a fost câștigat de echipa mov. În preferințele telespectatorilor, dar și surse din cadrul Antena 1, Narcisa ar fi marea câștigătoarea al sezonului 9. Concurenții care se califică în semifinală vor fi anunțați în acest articol, dupa finalizarea și jurizarea probei individuale.

Live update – Cine se califică în semifinala Chefi la Cuțite. Punctaj concurenți. Câștigătorul se alege în doar 2 zile:
Cea mai mică notă este nouă, care elimină în această seară doi concurenți în drumul spre câștigarea concursului Chefi la Cuțite. Punctele acumulate de fiecare concurent mai jos: Punctajul se actualizează live update. Acum se dau notele.

Cătălin – 15 puncte
Elena – 15 puncte
Florin – 15 puncte
Ștefan – 14 puncte
Riki – 12 puncte
Keed – 13 puncte
Au plecat acasă, duminică, 13 iunie 2021, ultimul battle:

Victorina
Dorin
UPDATE – Concurenții au intrat în restaurant. Urmează să aflăm notele pentru fiecare concurent. Chef Cătălin Dumitrescu spune că oricare din concurenții celor două echipe merită aplauzele lui.

UPPATE – Ștefan tot rissoto a avut e gătit, iată părerile juraților: „Arată frumos farfuria, nu mă dă pe spate gustul. Rissoto cu mazăre, puțin mai bine decât precedentul rissoto”, spune Chef Sorin Bontea.

UPDATE – Victorina a gătit Rissoto: „Rissoto e ceva simplu de gătit, iar alegerea mea (n.r. Florin Dumitrescu) i-a incurcat pe concurenți. Bontea: Nu era foarte cremos.

UPDATE – Fafuria lui Florin: Carnea este bine gătită, la fel și sosul, cartofii din farfurie până acum cei mai buni.

UPDATE – Keed a avut de gătit mușchi de vită, părerea juraților: „Are altă abordare, sub farfuria lui Cătălin. Bontea: Mușchiul de vită prea mult gătit.”

UPDATE – Farfuria lui Cătălin, părerea Chef-ilor: La unison cei trei Chefi spun că această farfurie a fost gătită corect.

UPDATE – Farfuria lui Dorin a fost mai slabă ca farfuria lui Riki, spun cei trei Chefi în timp ce gustau preparatele concureților. Sorin Bontea: „Niciuna din farfuriile cu somon n-a avut conopida gratinată”.

UPDATE – Se pleacă acasă cu un puntaj de 9. Chefii au început de deguste fafuriile concurenților.

UPDATE – Proba individuală aleasă din meniul emisiunii chiar de către cei trei Chefi s-a încheiat. Urmează ca Chef Florin Dumitrescu, Chef Cătălin Scărlătescu și Chef Sorin Bontea să voteze farfuriile pregătite de echipa verde și echipa albastră. Astăzi vor pleca acasă doi concurenți. În semifinală sunt deja câștigătorii echipei mov, care au câștigat ultimul battle din acest sezon.

Echipa mov se califică direct în semifinală, câștigătorul se află miercuri
Narcisa este conform surselor noastre marea câștigătoare a sezonului 9 al emisiunii „Chefi la cutițe”. Adorată de public pentru simplitatea și sinceritatea ei, Narcisa și-a mai câștigat aprecierile și datorită faptului că deși a fost atacată de alți concurenți, aceasta nu a răspuns nicio dată cu jigniri la adresa Chef-ilor.

În ultimul battle Chef Cătălin Scărlătescu și-a folosit ultima amuletă care i-a permis să gătească alături de echipa sa timp de 45 de minute. Felul de mâncare a cucerit jurații, care au fost cei din echipa Radio ZU, care au votat clar echipa mov. Scorul din ultimul battle, difuzat, duminică, 13 iunie 2021, a fost de 0 farfurii pentru echipa verde, 3 farfurii pentru echipa albastră și 8 farfurii pentru echipa mov.

Doi concurenți pleacă în battle-ul 17 acasă
Concurenții din echipa Chefi la Cuțite, condusă de Cătălin Scărlătescu, s-au salvat și s-au calificat direct în semifinală. 2 concurenți vor pleca acasă pentru că sunt doar 9 locuri.

Keed a fost salvat de Chef Florin Dumitrescu în battle-ul 16, iar acum riscă ca oricare dintre ei să plece acasă.

Echipa verde este una din cele mai greu încercate, condusă de Chef Sorin Bontea, aceștia au fost la 14 battle-uri la duel în sezonul 9 Chefi la Cuțite.

Adauga un comentariu