Cancan

Narcisa Birjaru, gest extrem după ce a câștigat Chefi la cuțite. Ce a făcut pentru Cătălin Scărlătescu și Speak

Publicat: 21 iun. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Narcisa Birjaru gest extrem după ce a câștigat Chefi la cuțite. Ce a făcut pentru Cătălin Scărlătescu și Speak
Narcisa Birjaru le-a mulțumit lui chef Scărlătescu și lui Speak într-o manieră inedită

Narcisa Birjaru, câștigătoarea sezonului 9 al show-ului Chefi la cuțite, a făcut un gest extrem pentru mentorul ei dar și pentru Speak. Astfel, femeia a cărei poveste de viață i-a impresionat pe chefi dar și pe telespectatori a dorit să le arate celor doi recunoștința sa. Aceasta a ales o modalitate inedită de a le mulțumi.

Câștigătoarea show-ului culinar de la Antena 1 a devenit cunoscută publicului în ediția a șaptea a sezonului 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”. Narcisa Birjaru, o tânără de etnie romă, a vrut să demonstreze tuturor că poate găti numeroase rețete din mai toate marile bucătării ale lumii. În vârstă de 24 de ani, tânăra este de meserie bucătar și gătește pentru un stand up comedy. Chiar dacă cu greu și-a putut stăpâni emoțiile din audiții, concurenta a decis să pregătească pentru Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu o delicioasă rețetă de burger.

Mai mult, aceasta i-a impresionat pe toți cu povestea ei de viață. Toată lumea a aflat cu uimire că ea este măritată de la vârsta de 14 ani, după tradiția țigănească. Pentru cei doi a fost dragoste la prima vedere și, deși a trecut un deceniu de când sunt împreună, cei doi sunt la fel de fericiți și astăzi. Tinerii postează des fotografii împreună și mulți îi admiră că au reușit să găsească rețeta unei căsnicii frumoase.

Narcisa Birjaru, gest extrem pentru chef Scărlătescu și Speak

Narcisa a decis să marcheze momentul câștigării finalei Chefi la cuțite într-un mod cu totul și cu totul inedit. Ea a făcut un gest extrem pentru a le mulțumi lui Cătălin Scărlătescu și lui Speak pentru susținerea lor. Astfel, tânăra a dorit să își arate recunoștința pentru felul în care a fost tratată de chef Cătălin Scărlătescu, mentorul ei, și de Speak, cântărețul care, în spatele camerelor, a susținut-o mereu.

Așa că, fără să stea prea mult pe gânduri, a apelat la un artist tatuator, iar pe brațul Narcisei Birjaru tronează acum un tatuaj imens cu numele celor doi și numărul sezonului Chefi la cuțite pe care l-a câștigat.

„După cum am promis @iamspeak cuvântul e cuvânt! Vreau să-ți mulțumesc pentru încrederea care m-ai făcut să o am în mine și pentru minunatul om care ești (…) @chef_catalin_scarlatescu find mentorul meu perfect semnătura ta nu avea cum să lipsească! Te iubesc”, a scris pe contul ei de socializare Narcisa Birjaru.

Ce i-a transmis Narcisa Birjaru lui chef Scărlătescu

Narcisa Birjaru a făcut parte din echipa mov, cea condusă de Cătălin Scărlătescu, motiv pentru care, de fiecare dată când are ocazia, îi mulțumește pentru sfaturi și pentru tot ce a învățat de la el. De altfel, de curând, Narcisa Birjaru i-a mai dedicat un mesaj lui Cătălin Scărlătescu, cel care a făcut-o să fie prima femeie care câștigă emisiunea Chefi la cuțite.

„Înainte de toate vreau să-ți mulțumesc din suflet pentru tot ce ai făcut pentru mine, ești mentorul perfect la care doar am visat și acum trăiesc visul în realitate! Îți mulțumesc încă odată pentru toată încrederea acordată! Te iubesc”, a scris Narcisa Birjaru pe contul de socializare.

Adauga un comentariu