Actualitate

Nea Marin dezminte că a lovit-o pe Daniela Crudu. „N-am lovit în față nici măcar un bărbat, dar mai ales o femeie”

Publicat: 16 sept. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Nea Marin dezminte că a lovit-o pe Daniela Crudu. N-am lovit în față nici măcar un bărbat dar mai ales o femeie
Nea Marin susține că nu a lovit-o niciodată pe Cruduța, așa cum se vehiculează în presă

După apariția scandalului în mass-media, vedeta TV Nea Marin dezminte că ar fi lovit-o cu pumnul în față pe Daniela Crudu. Potrivit jurnaliștilor de la Cancan.ro, la începutul anului, o discuție dintre cei doi, la filmări, ar fi degenerat într-un adevărat scandal. Și totul ar fi pornit de la o discuție cu privire la cum arăta Daniela Crudu înainte de operațiile estetice.

Zilele trecute, Cancan.ro anunța că Nea Marin ar fi lovit-o pe Daniela Crudu cu pumnul în față, după ce fosta asistentă TV a avut o ieșire nervoasă în emisiunea prezentată de coregraf la Antena 1. Ambii protagoniști ai incidentului au fost întrebați cu privire la veridicitatea informațiilor apărute. În timp ce Cruduța a evitat să facă vreo declarație, Nea Marin rupe tăcerea și dezminte că ar fi agresat-o pe fosta asistentă TV.

De la ce a pornit totul

În urmă cu câteva luni, la începutul anului, Daniela Crudu a avut o ieșire nervoasă în show-ul „Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară” și a intrat în conflict cu nea Marin. Fosta asistentă TV s-a simțit jignită după ce celebrul coregraf a făcut câteva comentarii cu privire la aspectul ei fizic și despre intervențiile estetice pe care și le-a făcut. Daniela s-a enervat și a aruncat cu niște flori în prezentatorul TV.

„Pe mine nu mă jignește nimeni în halul ăsta. Până când? Eu te respect, dar nu mă jignești în halul ăsta! Până când? Până când să te suport? Cum să spui așa? Eu sunt fată bună, mă faci nasoală, mă faci… Nu mai vreau! Gata. Nu mai vreau să stau”, a spus ea.

Înainte de ieșirea Cruduței, Nea Marin a avut o discuție cu aceasta referitor la felul în care arăta atunci când a debutat în showbiz.

„Arată-mi și mie o fotografie cu tine înainte să te ciopârțești. Eu vreau să te văd. Arăta atât de bine Cruduța înainte, era un copil din ăla pur, curat, era frumoasă! Mie îmi plăcea de ea cum era”, i-ar fi spus Nea Marin.

Nea Marin dezminte că a lovit-o pe Daniela Crudu

Zilele trecute, în presa mondenă a apărut informația potrivit căreia Nea Marin ar fi lovit-o cu pumnul în față pe Daniela Crudu în urma discuției aprinse pe care au avut-o la filmări. Astfel, Cruduța a fost sunată să confirme sau să infirme această informație, însă a refuzat dialogul.

„Nu pot comenta subiectul vostru. Nu am voie să vorbesc!”, le-a spus Daniela Crudu jurnaliștilor care au sunat-o să afle adevărul.

De cealaltă parte, Marin Barbu, cel acuzat de agresiune, neagă această poveste și susține că nu a lovit niciodată o femeie. Prezentatorul de la „Poftiți pe la noi” a mărturisit că Daniela Crudu s-a simțit foarte bine în emisiunea lui.

„N-am lovit în față nici măcar un bărbat. Dar mai ales o femeie! Doamne, Dumnezeule, niciodată nu am făcut asta. Copiii ăstia nu au ce face, își fac de lucru. Ea a fost ani de zile la noi la emisiune. S-a simțit foarte bine. Dar are și ea problemele ei, a plecat din țară, e treaba ei. Eu am lucruri mai importante de făcut”, a spus Nea Marin, pentru Impact.

Adauga un comentariu