Local

Nelson Mondialu a ajuns la căpătâiul lui Costel Corduneanu. A intrat emoționat în cortul în care sunt sute de persoane – FOTO

Publicat: 18 apr. 2024
_____ Vizualizări 10 Comentarii
Nelson Mondialu a ajuns la căpătâiul lui Costel Corduneanu. A intrat emoționat în cortul în care sunt sute de persoane - FOTO
Nelson Mondialu a ajuns la căpătâiul lui Costel Corduneanu

În ultimele două zile, persoane din toată România au fost prezente la Iași, pentru a depune flori lângă sicriul lui Costel Corduneanu, unde au fost atârnate toate medaliile pe care le-a câștigat în cariera de sportiv. De asemenea, în jurul catafalcului au fost puse sute de flori albe și zeci de coroane, în semn de respect pentru cine a fost Costel Corduneanu. Evenimentul a fost pregătit cu mare fast de familia îndurerată.

În această seară, la Iași, a ajuns și Dan Bursuc. De asemenea, Nelson Mondialu și-a făcut apariția la căpătâiul lui Costel Corduneanu. Acesta a intrat plin de emoții în cortul în care se află sute de persoane.

Este ultima seară în care are loc priveghiul pentru Costel Corduneanu și încă sunt așteptate alte câteva sute de persoane pentru a-și prezenta omagiile și respectul.

Comentarii
Adauga un comentariu